Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ustawa śmieciowa - dobrodziejstwo czy złodziejstwo?
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 19:26
dlatego właśnie demokracja w Polsce to jakiś błąd językowy który poprawnie powinien brzmieć ,,dupokracja,, :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Przemysław niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 21:15
Decyzje jakie podejmą lokalne władze na długie lata mogą mieć ujemny wpływ na poziom życia zarządzanych przez nich społeczności.Pora aby ktoś się zreflektował że eksperymenty
przeprowadzane są na żywym organizmie.
~ARTUR DĘBSKI niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 21:28
Opłaty za wywóz śmieci mogą wzrosnąć wielokrotnie . Do tego była propozycja bolszewickiej ustawy wg której samorządy mogłyby zlecać wywóz swoim spółkom komunalnym . Bez przetargu . Nie wiem czy coś zdołamy zrobić z cenami śmieci ale ten projekt zablokowaliśmy .
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 21:29
czy bolesławiecki Ratusz to taki odpowiednio ,polski Sejm?
może jak tak bardzo naszymi rękoma chcesz się wysługiwać pieprząc androny ,wez sprawy we własne ręce i zacznij skupować saletrę... :D
czytając to co piszesz nie wiem czy chcesz naszego poparcia czy też aby okrzyknięto Cię ,,bojownikiem o PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ,,
;)
dusisz się we ,,własnym sosie,, nie widząc jakby że wzbudzasz u niektórych niechęć a u niektórych(mnie to dotyczy)stan rozbawienia :D
może jakiś marsz zorganizuj...to takie teraz ,,na topie,, :D

~Ruch Palikota Bolesławiec niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 21:30
Dla niewtajemniczonych Poseł Artur Dębski jest zastępcą Janusza Palikota .
2900
#falco nieaktywny
8 grudnia 2012r. o 21:37
ja też nie wiem czy coś z tym mogę zrobić ale STANOWCZO PROTESTUJĘ!!!!!
hehehehe....
czyli nie będąc w sejmie ,nie będąc w Ruchu mogę tyle co wy...
czyli nic... :D

~ niezalogowany
8 grudnia 2012r. o 21:38
~Ruch Palikota Bolesławiec napisał(a): Dla niewtajemniczonych Poseł Artur Dębski jest zastępcą Janusza Palikota .

Coś tam słyszeliśmy o podrabiaych towarach.
~ niezalogowany
9 grudnia 2012r. o 14:44
falco napisał(a): ja też nie wiem czy coś z tym mogę zrobić ale STANOWCZO PROTESTUJĘ!!!!!
hehehehe....
czyli nie będąc w sejmie ,nie będąc w Ruchu mogę tyle co wy...
czyli nic... :D
>

Ma Pan absolutną rację .W sejmie zdecydowanie decyduje matematyka.Jest ona z reguły niezmienna przez 4 lata .Tu lokalnie mamy więcej argumentów to wywarczia nacisku na władzę .Wystarczy się zjednoczyć przy celach istotnych dla po pierwsze mieszkańców.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza