~Daniel napisał(a): Wszystko fajnie ale pan Przemysław dalej nie odpowiedział na pytania bolecnautów !!?? Ignoruje pan pytania forumowiczów a chce pan dobra społeczeństwa? Proszę o jasną odpowiedź Pana Przemysława - merytoryczną - skąd ta wiedza że będzie pan zabierał głos na komisjach rady miasta? Proszę podać przepis prawny który umożliwia asystentowi posła zabieranie głosu podczas komisji. Jeżeli Pan nie odpowie to w moich oczach już na samym początku traci Pan wiarygodność. Czekam na odpowiedź. Lub proszę się przyznać że "palnął" pan głupotę i ja i pewnie część narodu Pana pokocha i wybaczy! Bo Panie Przemysławie nikt nie jest nieomylny!
>
Panie Danielu , pewnie Pan zauważył że to nie ja jestem autorem postu.
Owszem deklaruję że będę się starał czynnie uczestniczyć w życiu politycznym Bolesławca .W tej chwili na tyle mogę odnieść się do tematu.Na portalu jestem tylko gościem .Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do uczestnictwa we wszelkich obywatelskich inicjatywach.Nawet jeśli ktoś gdzieś palnie gafę lub popełni błąd proszę o wyrozumiałość.Pozdrawiam czytelników a szczególnie Bolesławian.