~tylda napisał(a): Mam pytanie merytoryczne. Pewnie jest pan obciążony rozmaitymi obowiązkami, w związku z tym czy nie planuje pan w najbliższej przyszłości zatrudnić jakiegoś asystenta? Myślę że spełniam podstawowe kryteria, tzn jestem "za postępem" i szczerze nie znoszę PiSu, i w ogóle chciałbym coś zrobić dla lokalnej społeczności. Mój adres [email protected]
Pozdrawiam
>
Merytoryczna odpowiedź .:
Po pierwsze robienie czegokolwiek dla jakiejkolwiek społeczności polega na absolutnej tolerancji.Nie ma mowy o takiej postawie jak " szczere nieznoszenie " .Należy zawsze brać pod uwagę fakt że można wygrać batalię o władzę .I CO WTEDY ?
Jak pracować twórczo i z entuzjazmem dla ludzi , których się nie znosi ?
Zarówno ja oraz wszyscy współpracujący ze mną ludzie robimy wszystko społecznie / bezpłatnie / .W tytule pisze " Społeczny asystent posła " Więc praca jest społeczna a za utrzymanie i funkcjonowanie biura musimy opłacać sobie sami.
Już od dawna zapraszam wszystkich , którzy chcą cokolwiek zrobić dla lokalnej społeczności do nas .Tu na naszej stronie Facebook będzie informacja kiedy i gdzie się spotykamy .Zapraszam chętnych.http://www.facebook.com/RuchPoparciaBoleslawiec?ref=ts&fref=ts
Kontakt nie jest problemem .Pozdrawiam i życzę sukcesów.