Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

chipsy w kinie Forum

~mir.ko niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 19:04
popcorn i napoje jeszcze sa ciche. ale chipsy won z kina
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tak niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 19:06
~olka napisał(a): To zwykłe prostactwo i chamstwo. Cham to cham. Na naukę kultury już za późno. Trzeba im zrobić osobne kabiny dźwiękoszczelne, najlepiej z tyłu za ekranem.

Popieram,dokładnie z tyłu za ekranem.Postawić mały TV i niech tam wpierniczają co chcą :D
~ niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 19:36
Trzeba ich gnębić. Rzucać w nich popcornem i wziąść ze sobą umięśnionego kuzyna albo szwagra żeby sie nie mieli odwagi stawia. :D Gnębić aż sie wkurzy i schowa niedojedzoną paczke do torby, zwracać głośno uwage, żeby było wstyd, macie gęby, korzystajcie, one nie służą tylko do żarcia.
3895
#Huri nieaktywny
21 stycznia 2013r. o 19:42
Popieram!!! Także ostatnio byłem na Hobbicie. Nie dość, że czułem się oszukany, bo nikt nie wspomniał, że będzie to tylko 1/3 książki (Polecam przeczytać). To jeszcze Kobieta obok jadła przez cały czas czipsy i zerkała na telefon. Jednak po zwróceniu uwagi okazała sie na tyle kulturalna i zaprzestała poczynań. Choć nie da się ukryć, że towarzyszyło jej niezłe stereo przestrzenne, tego dźwięku. Kino to nie stołówka... do Q**y.
~ niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 19:53
Huri napisał(a): Popieram!!! Także ostatnio byłem na Hobbicie. Nie dość, że czułem się oszukany, bo nikt nie wspomniał, że będzie to tylko 1/3 książki (Polecam przeczytać). To jeszcze Kobieta obok jadła przez cały czas czipsy i zerkała na telefon. Jednak po zwróceniu uwagi okazała sie na tyle kulturalna i zaprzestała poczynań. Choć nie da się ukryć, że towarzyszyło jej niezłe stereo przestrzenne, tego dźwięku. Kino to nie stołówka... do Q**y.

Tak jest! Jak oni z pełnym ryjem do kina to my z ryjem do nich że tak sie nie robi. Prosta zasada dla ludzi mających chociaż najmniejsze objawy kulturalności. Ja nie ukrywam że próbowałem żreć chipsy w kinie, ale jak sam słyszałem szeleszczenie paczki i wyobraziłem sobie jak Ci za mną muszą po mnie jeździć za to że przekąszam to schowałem i nigdy więcej nie wziąłem ze sobą do kina nic poza butelką z napojem. To głupi amerykański zwyczaj że w kinie sie je. Ale tam są takie kina i jakości dźwięku że nawet głośnego pierdzenia nie słychać, pozatym taka mentalność. Ale Polska to nie Ameryka więc po co sie upodabniają? Powinno sie to eliminować i pokazywać że mamy kulture, przynajmniej my Polacy. Nawet w telefon nie lubie zaglądać bo wiem że to oślepi i zdenerwuje kogoś obok lub za mną. Ale to jest właśnie kwestia wychowania... Albo potrafisz dostrzegać to że są jeszcze inni albo twierdzisz że jesteś tylko Ty i na następny seans zabierasz słonine i pół kilo karkówki.
6979
E
21 stycznia 2013r. o 20:13
Zdecydowanie jestem przeciwna konsumpcji w kinie. Tak jak pisali autorzy wcześniejszych postów, najeść się można przed lub po, a do kina idziemy obejrzeć film.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~PanP niezalogowany
21 stycznia 2013r. o 23:12
E napisał(a): Zdecydowanie jestem przeciwna konsumpcji w kinie. Tak jak pisali autorzy wcześniejszych postów, najeść się można przed lub po, a do kina idziemy obejrzeć film.

wszystko zależy czy idzie się do kina czy obejrzeć film !! ?? :*
6979
E
22 stycznia 2013r. o 6:27
~PanP napisał(a): wszystko zależy czy idzie się do kina czy obejrzeć film !! ?? :*

Po ukończeniu...lat, chodzi się aby obejrzeć film :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo