Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

chipsy w kinie Forum

7066
#Gamelin nieaktywny
22 stycznia 2013r. o 18:53
~to jest to! napisał(a): nie ma to jak zjeść sobie paczkę czipsów i popijać je colą przy ulubionym filmie, mniam!

Nie pasuje wam, to siedźcie w domach, albo swoje kino załóżcie na wsi w jakiejś stodole na kartofle, a kartofle przeróbcie na czipsy do kina forum.
Chcąc nie chcąc przy okazji niezły pomysł na biznes wam dałem.

Skoncz pier...ć !

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 18:53
~kasjerka napisał(a): Jeżeli mowa o kulturze Polaków więc wtrące sie do dyskusji może nie do końca na temat,ale chodzi tu o takich wszystkich buraków którzy właśnie zachowac sie nie potrafią! Ile z was wszystkich tu piszących tak też się zachowuje?? Mianowicie podchodząc do kasjerki w sklepie rozmawiacie przez telefon??!! Pracuje na stacji paliw kiedys tez w markecie a problem ciągle ten sam! Jak lekceważycie osobe która Was własnie obsługuje!! Co wy wszyscy kulturalni na to?!

Ja wpadam kupić szlugi a nie bratać i jednać sie ze sklepową. Jezeli mam cos waznego na glowie i akurat stoje z telefonem przy uchu rozmawiajac z kims dla mnie waznym to nie znaczy ze nie jestem kulturalny. Sklepowa ma prace, podac i wziasc pieniadze, to wszystko, nie płaci jej sie za psychiczne wsparcie klienta przy ladzie. A ile razy pierdłeś jak nikt nie słyszał? Co Ty kulturalny na to? :D:D:D pozdro
~ niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 18:56
Nie podoba się - won z kin.
Kultury ludzi nie nauczycie, możecie tylko sami starać się dawać przykład, a nie pieprzyć jakie to jedzenie złe.
~to jest to niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 19:00
~antyklerykał napisał(a): No dobra summa summarum: czipsy won z kin !! Tyle w temacie

Summa summarum dyskusja dopiero się zaczęła, a ty już chcesz ją kończyć.

W Forum można jeść czipsy i popijać je zbyszkiem, jeśli was to boli to nie chodźcie tam, albo zmieńcie siebie, a nie chcecie zmieniać kogoś. Ja lubie jeść sobie czipsy, nikt mi tego nie zabrania, ba! Nawet mogę je sobie w kinie kupić, więc z czym wy do mnie?

Żeby post nie był nie na temta, paprykowe jem najczęściej, ale serowo-cebulowymi nie pogardzę.
~to jest to niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 19:02
a wy jakie najbardziej lubicie?
~ niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 19:03
~ napisał(a):
~kasjerka napisał(a): Jeżeli mowa o kulturze Polaków więc wtrące sie do dyskusji może nie do końca na temat,ale chodzi tu o takich wszystkich buraków którzy właśnie zachowac sie nie potrafią! Ile z was wszystkich tu piszących tak też się zachowuje?? Mianowicie podchodząc do kasjerki w sklepie rozmawiacie przez telefon??!! Pracuje na stacji paliw kiedys tez w markecie a problem ciągle ten sam! Jak lekceważycie osobe która Was własnie obsługuje!! Co wy wszyscy kulturalni na to?!

Ja wpadam kupić szlugi a nie bratać i jednać sie ze sklepową. Jezeli mam cos waznego na glowie i akurat stoje z telefonem przy uchu rozmawiajac z kims dla mnie waznym to nie znaczy ze nie jestem kulturalny. Sklepowa ma prace, podac i wziasc pieniadze, to wszystko, nie płaci jej sie za psychiczne wsparcie klienta przy ladzie. A ile razy pierdłeś jak nikt nie słyszał? Co Ty kulturalny na to? :D:D:D pozdro

O takich burakach własnie piszę!! Brak kultury i lekceważenie człowieka!! Tego z całego serca Ci życzę byś był olewany dosłownie! Pozdro
~ niezalogowany
22 stycznia 2013r. o 19:10
~ napisał(a):
~ napisał(a):

O takich burakach własnie piszę!! Brak kultury i lekceważenie człowieka!! Tego z całego serca Ci życzę byś był olewany dosłownie! Pozdro

Wiesz.... ja nie chce nic mówić... Ale Ty wszystkich obrażasz od buraków a następnie mnie wówczas kiedy ja ani razu Cie nie oczerniłem. I Ty śmiesz mi mówić o kulturze dobry człowieku? Jak słoma z butów Ci wystaje a i z kołnierza :)
5183
magnum44
22 stycznia 2013r. o 19:59
Hmmm... jedzenie/picie czegokolwiek w kinie, to SKANDAL i brak kultury!
Kino powinno zaprzestać sprzedawania popcornu i innych artykułów spożywczych.
To nie Ameryka, to POLSKA!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza