M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): Miesięcznice ważniejsze niż los Polaków ?Jaki związek mają miesięcznice z losem Polaków , - czy mogę prosić o logiczne wyjaśnienie - Lucjan Złotkowski . Kogo jak kogo ale Pana Panie Przemku nie podejrzewałem o kompleks niższości wobec dyktatorskich zapędów Niemiec , Francji i Włoch .
Unijna kasa ok reszta nie.
PanM napisał(a):Idąc tropem Pańskiego rozumowania należałoby wprowadzić całkowity zakaz wszelkich manifestacji , wszystkie są ochraniane , i wywołują emocje , u jednych pozytywne u drugich negatywne . Z drugą częścią wywodu mogę się zgodzić , tylko jak przekonać społeczeństwo aby powiedziało partiom już dziękujemy . Kukiz 15 nie pobierają dotacji określają się jako oddolny ruch społeczny a balansują na granicy 10% poparcia .M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): Miesięcznice ważniejsze niż los Polaków ?Jaki związek mają miesięcznice z losem Polaków , - czy mogę prosić o logiczne wyjaśnienie - Lucjan Złotkowski . Kogo jak kogo ale Pana Panie Przemku nie podejrzewałem o kompleks niższości wobec dyktatorskich zapędów Niemiec , Francji i Włoch .
Panie Lucjanie -- te miesięcznice , po pierwsze kosztują , po drugie odciągają służby prewencji z czynności do których są powołane a po trzecie wywołują zbędne napięcie i emocje pomiędzy ludźmi o różnych światopoglądach i sympatiach politycznych.
Już wspominałem -- władzę w Polsce ma ten kto posiada publiczne miejsca pracy.A to Panie Lucjanie bez względu kto jest u władzy rodzi patologie i koterie.Moja dezaprobata nie obejmuje PiS jako takiego , obejmuje system partyjny władzy.
M21W2 napisał(a):PanM napisał(a):Idąc tropem Pańskiego rozumowania należałoby wprowadzić całkowity zakaz wszelkich manifestacji , wszystkie są ochraniane , i wywołują emocje , u jednych pozytywne u drugich negatywne . Z drugą częścią wywodu mogę się zgodzić , tylko jak przekonać społeczeństwo aby powiedziało partiom już dziękujemy . Kukiz 15 nie pobierają dotacji określają się jako oddolny ruch społeczny a balansują na granicy 10% poparcia .M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): Miesięcznice ważniejsze niż los Polaków ?Jaki związek mają miesięcznice z losem Polaków , - czy mogę prosić o logiczne wyjaśnienie - Lucjan Złotkowski . Kogo jak kogo ale Pana Panie Przemku nie podejrzewałem o kompleks niższości wobec dyktatorskich zapędów Niemiec , Francji i Włoch .
Panie Lucjanie -- te miesięcznice , po pierwsze kosztują , po drugie odciągają
służby prewencji z czynności do których są powołane a po trzecie wywołują zbędne napięcie i emocje pomiędzy ludźmi o różnych światopoglądach i sympatiach politycznych.
Już wspominałem -- władzę w Polsce ma ten kto posiada publiczne miejsca pracy.A to Panie Lucjanie bez względu kto jest u władzy rodzi patologie i koterie.Moja dezaprobata nie obejmuje PiS jako takiego , obejmuje system partyjny władzy.
~~ napisał(a):Dotacje z naszych podatków to nie tylko ten milion - to dziesiątki milionów , chyba to nie jest dla Ciebie nowością że za wszystkie kampanie płacą podatnicy .M21W2 napisał(a):PanM napisał(a):Idąc tropem Pańskiego rozumowania należałoby wprowadzić całkowity zakaz wszelkich manifestacji , wszystkie są ochraniane , i wywołują emocje , u jednych pozytywne u drugich negatywne . Z drugą częścią wywodu mogę się zgodzić , tylko jak przekonać społeczeństwo aby powiedziało partiom już dziękujemy . Kukiz 15 nie pobierają dotacji określają się jako oddolny ruch społeczny a balansują na granicy 10% poparcia .M21W2 napisał(a):PanM napisał(a): Miesięcznice ważniejsze niż los Polaków ?Jaki związek mają miesięcznice z losem Polaków , - czy mogę prosić o logiczne wyjaśnienie - Lucjan Złotkowski . Kogo jak kogo ale Pana Panie Przemku nie podejrzewałem o kompleks niższości wobec dyktatorskich zapędów Niemiec , Francji i Włoch .
Panie Lucjanie -- te miesięcznice , po pierwsze kosztują , po drugie odciągają
służby prewencji z czynności do których są powołane a po trzecie wywołują zbędne napięcie i emocje pomiędzy ludźmi o różnych światopoglądach i sympatiach politycznych.
Dla przykładu podam Ci że sama kilku dniowa kampania Sariusz -Wolskiego kosztowała nas Podatników 1 Milion zł.
M21W2 napisał(a):PanM napisał(a):Idąc tropem Pańskiego rozumowania należałoby wprowadzić całkowity zakaz wszelkich manifestacji .
Panie Lucjanie --