PanM napisał(a): Jak niemal wszystko , od wydumanych teorii spiskowych po religię rzeczywistość po PiS owsku okazuje się zbyt często dmuchanym balonikiem.
Tacy spece jak Cenckiewicz , Macierewicz , Wildsztain , Berczyński dają przykład jak dalece człowiek może odpływać od rzeczywistości.
Nigdy nie byłem sympatykiem ani Wałęsy ani Solidarności ale też nigdy nie dawałem wiary w teorie sugerowane przez politycznych szaleńców .
Czas szybko weryfikuje fakty od mitomanii i chęci zemsty.
https://www.wprost.pl/kraj/10053310/Lech-Walesa-nie-byl-TW-Bolkiem-Jest-opinia-ekspertow-ktora-podwaza-dotychczasowe-ustalenia.html
~~na hu ...taki prezydent ? napisał(a): kogo jeszcze dziwi że coraz mniej Polaków widzi w tym kimś swojego prezydenta?
to co robi ten Duda pasuje bardziej do poczynań jakiegoś wójta w zabitej dechami wiosce niż do człowieka głowy państwa
można to zresztą wytłumaczyć inaczej -jaki kraj taki prezydent i tu moja pełna zgoda
marne i jedno i drugie :D
~~ napisał(a):~~na hu ...taki prezydent ? napisał(a):
to co robi ten Duda pasuje bardziej do poczynań jakiegoś wójta w zabitej dechami wiosce
Jak oglądasz transmisje podróży "Męża Stanu" - "Na kolanach przez świat" - to widzisz jakie wzbudza zachwyty na świecie.