Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pizza w Bolesławcu - sonda

9358
#EllaJ nieaktywny
9 lutego 2013r. o 17:48
Oczywiście Joker :) Zawsze zamawiam u nich pizzę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Blaszka niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:51
El Pablo! :)
~znawca niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:52
Italina Pizza, moja ulubiona :)
~EMka niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:15
Najlepsza tylko w Raffaello- Diablo :D
~Karolina niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:17
EllaJ napisał(a): Oczywiście Joker :) Zawsze zamawiam u nich pizzę :)

Jakiś czas temu jadłam pizzę w Jokerze i okazała się całkiem niezła.
Przy kolejnej okazji, gdy w lodówce było tylko światło, postanowiłam odszukać w necie menu tej knajpy wraz z nr. telefonu.
http://www.jokerboleslawiec.pl/files/joker-menu-pizza.pdf
Zadzwoniłam, zamówiłam...
Okazało się, że dodatkowo, do rachunku, doliczono mi 2 zł za opakowanie i 3 zł za dowóz.
Ja wiem, że to niewiele, ale każde kilka złotych dziennie daje jakiś tam dochód. Już więcej nie dam się ru**ać, nie zamówię tam pizzy, mimo, że jest ok. Poważne podejście do klienta też jest ważne.
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:21
EllaJ napisał(a): Oczywiście Joker :) Zawsze zamawiam u nich pizzę :)

W 7 miesiącu ciąży zatrułam się jokerowską pizzą ... nie nie nie i jeszcze raz nie !!!!
~marek niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:31
najlepsza na lukasiewicza
~@ A@ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:47
A gdzie się znajduje Pizzeria Rafael??,nie jestem z Bolesławca i nie wiem a może warto się kiedyś wybrać i skosztować skoro wypadła najlepiej w sondzie ;) Pozdrawiam ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo