Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pizza w Bolesławcu - sonda

~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 22:50
w you and me na łukasiewicza jest przyzwoita :) :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
9 lutego 2013r. o 23:09
zastanawia mnie ostatnio jedna sprawa, dlaczego tak wiele barów/restauracji nie wystawia klientowi paragonów,m tylko jakies dziwne świastki, które mają być rachunkami bez numerów, pisane na czerwono np. Tragedia! CO na to Urząd Skarbowy.. Inną sprawą jest to, ze niekiedy dostaję nawet jedenie BEZ PARAGONU! To chyba lekka przesada, co Wy na to?
Pisząc powyzsza uwagę mam na mysli catering z dowozem do domu klienta.
Ale dzisiaj bylam w nowej reatauracji (blisko Bolesławca) i jakiez bylo moje zdziwienie, ze mimo, iz widziałam, ze restauracja posiada kasę fiskalną, otrzmymałam - a wlasciwie nawet nie otrzymałam - bo swistek byl wystawiony bez kopii - tzw. rachunek, czy jak to nazwac, bez podpisu, pieczątki, numeru. Tylko podliczona suma. Mozna się tylko domyslec, ze ten pan nie nabiła go ZAPEWNE na kasę! Nie pojdę tam wiecej.
Powinno się stworzyc taki "ranking" nie uczwych firm, bo byloby dopiero coś...
4668
#Anonim4668 nieaktywny
10 lutego 2013r. o 0:44
....co to jest PIZZA....
~m44 niezalogowany
10 lutego 2013r. o 0:49
capitanosss napisał(a): ....co to jest PIZZA....

Kocham Cię za to pytanie...
Kapitanie:*:*

P.S. Dlaczego nie ma pytajnika na końcu zdania?:>
reszta to ewentualnie sms:):)

P.S.' Najlepszą pizzę jadłam w Rzymie, sprzedawana na metry! Dżizes, jaka dobra!!
A ja nie lubię pizzy! :| :|
4668
#Anonim4668 nieaktywny
10 lutego 2013r. o 1:10
.....Magnum44 ....aaa maszzz....co Ci bédé zalowal....bierz wielo chcesz....???????????????....:d:*

Dopisane 10.02.2013r. o godz. 01:10:

pamiétam ...w 1945 r. pod Stalingradem.....to dopiero byla Pizza.
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 10:42
mylisz sie EL Pablo na pewno nie,kiedys sie zatrułam.Odradzam
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 10:52
Może trzeba było nie jeść spod stołu resztek. Ja w El Pablo byłem nie raz i gorąco polecam. :P :D
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 10:58
~ napisał(a): Może trzeba było nie jeść spod stołu resztek.

Chcesz powiedzieć , że jest brudno i nie sprzątają?? :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo