Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wskaż niebezpieczne miejsce
~KIEROWCA niezalogowany
15 lutego 2013r. o 17:02
Duży problem jest z wyjazdem z ulicy gdańskiej w kierunku piaskowej, gdzie trzeba bardzo mocno się wychylić aby zobaczyć czy nic nie zjeżdża z garncarskiej. A wszystko przez postawiony budynek i płot odgradzający.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jan niezalogowany
15 lutego 2013r. o 17:11
oś. kwiatowe żywopłot na ul. Sadowej koło magla ogranicza widoczność i to bardzo prosze zrobić z tym porządek
3145
#hemi nieaktywny
15 lutego 2013r. o 18:07
~KIEROWCA napisał(a): Duży problem jest z wyjazdem z ulicy gdańskiej w kierunku piaskowej, gdzie trzeba bardzo mocno się wychylić aby zobaczyć czy nic nie zjeżdża z garncarskiej. A wszystko przez postawiony budynek i płot odgradzający.

tam jest kicha,dlatego jak jestem na gdańskiej to uciekam na warszawska,tak koło młyna dobry widok i spokojnie mozna sie wbić,a na skrzyzowaniu gdańska/łokietka to nie tak łatwo..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2013r. o 18:14
:)

,,...elementy dróg,,?
nawierzchnie dróg !!!!
mam wymieniać nazwy ulic? :> :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
3962
#sti nieaktywny
15 lutego 2013r. o 18:28
Hemi, jak postawili ten znak tam, garb był przeokrutny. Wrypałem się raz tam ok 60-70. Dobrze, że pasy miałem, bo głową bym w dach przycelował. Oprócz tego kwadratowa felga. Wtedy to miało sens.
~PL niezalogowany
15 lutego 2013r. o 19:19
~jan napisał(a): oś. kwiatowe żywopłot na ul. Sadowej koło magla ogranicza widoczność i to bardzo prosze zrobić z tym porządek
żywopłot rośnie na prywatnym gruncie jest ładnie przystrzyżony, a chcąc wjechać na Sadową z Tulipanowej bardziej powinna interesować Ciebie lewa strona. Prawa jest dobrze widoczna.
~pinik niezalogowany
15 lutego 2013r. o 19:23
Bolesławieckie drogi same w sobie są zagrożeniem ...................dla każdego pojazdu .
~szczawik niezalogowany
15 lutego 2013r. o 19:45
W Tomaszowie obok oczyszczalni jest zakręt, który powinien być oznaczony jako niebezpieczny oraz powinno być ograniczenie prędkości, bo najpierw jest piękny odcinek prostej drogi i ktoś nie znający tych terenów, może na tym zakręcie wypaść z drogi i wpaść na drzewo tam stojące. Tam właśnie ja skasowałem moje auto, ponieważ nie wiedziałem, że ten zakręt jest az tak ostry choć z początku taki się nie wydaje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza