Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Neurologia przestaje istnieć

~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 12:26
Dyskineza, no masz rację po częsci,ale co to znaczy,że jak nie jestem sprytny,kraść nie mam zamiaru,nie będę innych podpier.. do szefa,żeby dostać cos ekstra,to za moja uczciwą pracę moja rodzina powinna zyć na granicy ubóstwa. Moja pensja od kilku lat stoi w miejscu,rachunki rosną ,czynsze i inne opłaty to samo ,nie wspomnę o żywności. Powiedz,kto uczciwy może w tym kraju żyć godnie . Nie mówię luksusowo,ale godnie.

I ktos powie,chcieliście kapitalizmu,to macie. Ja i inni nie chcieliśmy,ale nikt nas nie pytał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Opinia niezalogowany
25 marca 2013r. o 12:40
Przecież Szpital ZOZ i Wojewódzki podzieliły się kontraktem z NFZ?proszę oglądać wiadomości na Azarcie z czwartku poprzedniego jest relacja.
~jania niezalogowany
25 marca 2013r. o 13:20
Nic tylko narzekanie ciagle pielegniarek słyszymy ,zawsze im mało i mało , w koncu czas powiedziec jaka jest najnizsza podstawa pensji pielegniarskiej w tym szpitalu oraz oprocz tego dodatki jakie otrzymuja.Zauwazmy jakie sa zarobki kobiet w Boleslawcu .KAZDA PRACA JEST NA WAGE ZOTA I ODPOWIEDZIALNA
~Radek niezalogowany
25 marca 2013r. o 21:34
Bardzo dobrze, że pielęgniarki walczą o swoje. Lekarze pracujący tam nic nie robią i zarabiają po 12-13 tysięcy. Jeden dyżur i kasują około 2 tysiące złotych. A trzeba jeszcze doliczyć premię i nagrody. Bo wszystkie instytucję utrzymujące się się z budżetu państwa mają nagrody. Przecież nasze państwo jest bogate i je stać na to żeby wypłaca nagrody. Pielęgniarki nie mają nic tylko gołą, okrojoną do granic możliwości wypłatę.
Wszyscy powinni walczyć o swoje pieniądze. I jak trzeba wszyscy powinni wyjść na ulice i strajkować bo czasy są ciężkie a będzie jeszcze gorzej.
10582
#Kolec nieaktywny
25 marca 2013r. o 21:47
~Radek napisał(a): Bardzo dobrze, że pielęgniarki walczą o swoje. Lekarze pracujący tam nic nie robią i zarabiają po 12-13 tysięcy. Jeden dyżur i kasują około 2 tysiące złotych. A trzeba jeszcze doliczyć premię i nagrody. Bo wszystkie instytucję utrzymujące się się z budżetu państwa mają nagrody. Przecież nasze państwo jest bogate i je stać na to żeby wypłaca nagrody. Pielęgniarki nie mają nic tylko gołą, okrojoną do granic możliwości wypłatę.
Wszyscy powinni walczyć o swoje pieniądze. I jak trzeba wszyscy powinni wyjść na ulice i strajkować bo czasy są ciężkie a będzie jeszcze gorzej.

Ręce opadają od takich postów. Skoro lekarze nic nie robią, to dlaczego określiłeś ich "lekarze pracujący tam" i po co szpital ich w ogóle zatrudnia? Coś nieumiejętnie kręcisz w tej sprawie.
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 22:21
jak się pielęgniarkom marzy pensja psychiatry to nic nie stoi na przeszkodzie żeby sobie pokończyły odpowiednie studia...A teraz pretensje do garbatego, że proste dzieci ma. Poza tym, podobno większość jest po studiach jakiś, same wybierały swój zawód :)
~miku niezalogowany
25 marca 2013r. o 22:50
każdy jest specjalistą w swojej dziedzinie..i każdy powinien mieć odpowiednie wynagrodzenie..od wiedzy i umiejętności, a nie od ,,znajomości"..ale realia są jakie są...
każdy niech liczy i pilnuje swoją kasę a nie cudzą...a zapewniam będzie szczęśliwszy :)
ludzie zajmijcie sie swoim życiem!
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:01
(ludzie zajmijcie się swoim życiem)dla Ciebie najlepiej za najniższą krajową Pełnia życia i szczęścia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo