Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Neurologia przestaje istnieć

~miku niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:09
,,robić" trzeba, nawet za najniższą krajowa.. to niestety polskie realia.. zostają nadgodziny albo drugi etat...dlatego nie dziwi mnie a nawet popieram te pielęgniarki, i wszystkich innych którzy walczą o godną pensje.....

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:14
Kolec napisał(a):
~Radek napisał(a): Bardzo dobrze, że pielęgniarki walczą o swoje. Lekarze pracujący tam nic nie robią i zarabiają po 12-13 tysięcy. Jeden dyżur i kasują około 2 tysiące złotych. A trzeba jeszcze doliczyć premię i nagrody. Bo wszystkie instytucję utrzymujące się się z budżetu państwa mają nagrody. Przecież nasze państwo jest bogate i je stać na to żeby wypłaca nagrody. Pielęgniarki nie mają nic tylko gołą, okrojoną do granic możliwości wypłatę.
Wszyscy powinni walczyć o swoje pieniądze. I jak trzeba wszyscy powinni wyjść na ulice i strajkować bo czasy są ciężkie a będzie jeszcze gorzej.

Ręce opadają od takich postów. Skoro lekarze nic nie robią, to dlaczego określiłeś ich "lekarze pracujący tam" i po co szpital ich w ogóle zatrudnia? Coś nieumiejętnie kręcisz w tej sprawie.

Chcą zarabiać jak lekarz ,niech kończą odpowiednie studia i zostają lekarzami nikt im tego nie zabrania!Pewnie kasjerka w markecie po skończonym gimnazjum także chciała by zarabiać jak prezes banku ,który musiał poświęcić wiele lat nauce aby osiągnąć to co ma.Ja mam skończoną szkołę zawodową a pracując w sklepie nie płaczę ,że chce zarabiać jak pielęgniarka.Każdy jest kowalem swojego losu!!!
~miku niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:20
dobrze powiedziane...każdy jest kowalem swego losu...i wszystko w temacie
~ niezalogowany
25 marca 2013r. o 23:36
Nie ma się co dziwić pielęgniarkom. Przecież normalne jest, że jeśli nie płaci się komuś należnych wynikających z umowy wypłat to trzeba dochodzić swoich praw w banku.

Jeśli nagle lekarzom ktoś nie chiałby dawać wypłaty to oczywiste jest, że lekarze nie puścili by tego płazem. Na pewno sprzedaca przy kasie też na pewno pilnuje, aby jego wypłata była taka jaką ma zagwarantowaną w umowie. I to samo tyczy się listonoszy, kieroników banku, sprzątaczek, nauczycieli i innych grup zawodowych.

Skoro pielęgarkom coś zagwarantowano to zrozumcie, że każdy normalny zachowałby się tak jak one.
~ niezalogowany
26 marca 2013r. o 7:52
kolejny twój setny bezsensowny post- wrzuc na luz ty pielegniarska nudziaro!!! pieprzysz w kółko to samo- do roboty sie weź!!
~ niezalogowany
26 marca 2013r. o 14:16
Pielęgniarki są rozliczane z tego co robią przez cały dyżur 12- godzinny,natomiast nad lekarzami nikt nie ma żadnej kontroli.Przychodzą na kilka godzin, zamykają się w gabinetach i za to biorą takie ogromne pieniądzę??????!!!!!
~sumienia~wyrzut niezalogowany
27 marca 2013r. o 9:33
W imieniu wszystkich pielęgniarek, które przyjęły roszczeniową postawę wobec szpitala, PRZEPRASZAM.
Jestem jedną z nich i jest mi teraz strasznie głupio, że jeszcze bardziej pogrążam mój zakład pracy, który i tak jest w kiepskiej kondycji.
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 12:29
:D
czad..zaraz ktos napisze w imieniu lekarzy,ze przeprasza,iz osmiela sie zarabiac 15 tys miesiecznie ,a pacjenci jedza serek topiony na kolacje .

przestancie sie błaznic z pseudo prowokacjami ..
i nie obrazajcie kasjerek w marketach ,maja na czole napisane,ze sa po gimnazjum ,odrobinę pokory ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza