Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AN-BUD z Krępnicy - opinie

~ niezalogowany
20 sierpnia 2013r. o 13:07
ten gosciu jest poryty robic takie posmiewisko z siebie i z swojej strony. i on ma miec szacunek do ludzi?skoro dla siebie niema szacunku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KIEPSKI niezalogowany
21 sierpnia 2013r. o 14:10
ktos jeszcze chce adres tego oszusta ?zapraszam :)
~KIEPSKI niezalogowany
22 sierpnia 2013r. o 22:22
papiery dzisiaj juz poszly tam gdzie powinny :P ak by byl modry to by przeprosil i przenajmniej splacal na raty , ale jego muz na tyle nie siega :> niestety kare to mu dowalom w urzendzie skarbowym no i nie tylko tam.
~ niezalogowany
23 sierpnia 2013r. o 12:42
~KIEPSKI napisał(a): ktos jeszcze chce adres tego oszusta ?zapraszam :)
to chyba pomowienia ze tez nikt nie reaguje
~oszukany niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 14:23
ja go znam i powiem tylko ze to jest dobry kretacz bo ludziom nieplaci ale zeby pic nonstop to ma nieukrywam ze jestem bylym pracownikiem jednym z wielu oszukanych przez anbud i niepopuszcze bo tym razem trafil pod zly adres
~jeden z wielu oszukanych niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 14:36
widze ze chyba synek pana tomasza slodzi na forum i podejrzewam ze wiekszosc opini jest jego wykonu ale mniejsza z tym bo skoro ANBUD jest taki dobry jak pisza to czemu ja i wielu innych odchodzi po miesiacu z powodu niewyplacalnosci Tomasza.C ale ja nipopuszcze i morzesz byc pewny tomus ze oddasz wszystkim pieniadze UWAGA ZLODZIEJ
~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 16:23
(...)

Zmoderowano 30.08.2013 godz.21:48 - powód: caps lock (moderator)
~oszukana niezalogowany
16 listopada 2013r. o 9:52
Ja też chcę przyłaczyć do tej sprawy i proszę wszystkich pokrzywdzonych o przyłączenie się. Jak mam się z Panem z kontaktować,proszę odpowiedż na tej stronie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo