Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

AN-BUD z Krępnicy - opinie

~Pewnik niezalogowany
15 lipca 2013r. o 20:52
Na środku wsi, na słupie elektrycznym kiedyś zagnieździły się bociany. Dzisiaj już nawet bociany nie chcą tam się gnieździć. Zły to znak kochani. Coś jest na rzeczy, wsi ty moja, wsi kochana ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
17 lipca 2013r. o 22:01
Wszyscy powinni sie zebrac i wlascicielowi pseudo obic gebe bo lazi taka meda po miescie i sie cieszy. Niech zglosi swoj rekord jak szybko splajtowac :>
1799
#koehl nieaktywny
20 lipca 2013r. o 10:50
co tam ciekawego słychać w firmie???
~stasiu niezalogowany
31 lipca 2013r. o 21:22
witam widze ze wiecej jest was oszukanych ja tez czekam na swoja wyplate juz 2 miesiace wiem gdzie mieszka bylem u niego to mnie wysmial moze jak bedzie nas wiecej to cos zdzialamy!!!! :>
~wiki niezalogowany
31 lipca 2013r. o 21:31
bo on tam mieszka w tym bylym hotelu robotniczym,mojego syna tez oszukal robil u n iego 2 miesiace i nie wyplacil mu,oszust to malo powiedziane to kawal chama .
~stasiu niezalogowany
31 lipca 2013r. o 21:33
dorwac chama :>
~oszukany niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 8:49
Ten cham wisi mi kasę proszę pomóżcie piszcie gdzie go mogę dorwać !!!!! co on teraz robi !!! gdzie jest !!!
~kiepski niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 14:28
doskonale wiem co czujesz . my tez czekamy na kase od tego drania. termin ma do jutra bo dostal od nas wezwanie do zaplaty. w srode ide do prawnika poraz drugi i sprawe kierujemy do sondu i zglaszamy do urzendu skarbowego(bo mam walszywom umowe o pracy prze niego wystawionom) i zglaszamy do inspekcji pracy takze wszyscy oszukani przez niego zapraszam wem o nim wszystko mysle jak razem bedziemy to zalatwiac to niezle mu sie beknie. juz nie biore poduwage jego rodzine bo on moja sie nie przejmuje . a jak urzond skarbowy mu dowali kare bug wie jak to sie skonczy dla nich. mam adresy nawed pare inwestoruw co tez oszukal. prosze pisac na muj adres jakiek. [email protected] napewno odpowiem . takze powodzenie dla szefa firmy w klopotach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo