Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

AN-BUD z Krępnicy - opinie

~bolecnauta niezalogowany
14 grudnia 2013r. o 21:07
Witam. Ten czlowiek robił u mnie remont...dajcie spokój!!! nie proponuje, brak doświadczenia, sprzętu a co najważniejsze BRAK wiedzy na temat budowlanki....OMIJAJCIE WIELKIMI KROKAMI firmę an-bud , OSZUST I KLAMCA, A jak już traficie na niego a póżniej będziecie to czytać to nie dawajcie żadnych zaliczek....zobaczycie jak będzie wyglądał remont... tragedia NIE PROPONUJE!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
14 grudnia 2013r. o 23:11
najlepsze wyjście to pozew zbiorowy.wtedy musi za te naciagania i świadome wyłudzenia odpowiedzieć.aż dziw bierze ze na to nie wpadliście
~JA niezalogowany
14 grudnia 2013r. o 23:41
Gdzieś na Zgorzeleckiej coś remontuje uwaga prętach i oszust. A żonka taka sama
~z nie smaczona niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 17:13
Oszust i dziad jeden
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 17:44
nie pierwszy taki krętacz, mnie i kilka innych oszukał na parę ładnych złotych MarBud Mariusz B. z Łazisk
nie dość że partacz to zatrudnia na czarno , najgorsza firma w jakiej pracowałem.
Ja nie zbiednieje , ale to wszystko świadczy o nim , a w kościele pewnie co niedziele zakłamany ....
~kengeru niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 20:17
Witam. co do Pana Tomasz to faktycznie niezły oszust, bierze kasę a na robocie się nie zna. Nie płaci hurtowni i z W-Z się nie rozlicza. Cham i prostak... Nic nie potrafi zrobić, nie życzę nikomu remontu przeprowadzonego przez niego - dużo nerwów i problem z odzyskaniem zaliczek - bo remont nie był przeprowadzony do końca...
~ niezalogowany
15 grudnia 2013r. o 23:16
Zawodowo, to nciąga i kłamie!drogi panie ..myśle, że pora zakończyc tą zakłamaną farsę i pańskie męczarnie.jak panu nie wstyd przed dzieckiem pańskim?do ""honoru" pańskiego się nie odniosę.pora na rozliczenia!

Zmoderowano 16.12.2013 godz.10:39 - powód: caps lock (moderator)
~JA niezalogowany
16 grudnia 2013r. o 10:12
Co do dzieci to ma ich troje. Zaczął by robić coś innego a nie dalej udaje jakaś masakra słów brak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza