~ napisał(a): czy znacie aktualny nr telefonu do tego jegomościa?poprzedni wyłączony.totalny brak kontaktu .prosze o pomoc
~Oszukani napisał(a): To miło,że inwestuje w doszkalane siebie i pracowników szkoda tylko, ze na naszym mieszkaniu i naszych materiałach! Porażka w każdym detalu! Jak usiłowaliśmy go wyrzucić próbował nas zastrasyć wystawiając nową fakturę gdzie doliczyl totalne bzdury typu gruntowane bo za malowanie miał zapłacone, ścielanie folii itd sprawa skończyła sie u radcy prawnego. Jako człowiek na początku sprawiający wrażenie osoby kompetentnej niemniej jednak czar prysł po pierwszych skonczonych etapach... Masakra, ze taka soba ma czelność nazywanie siebie fachowcem brak samokrytyki! W fakcie remontu ginęły materiały a butelki po alkoholu odnajdujemy o tej pory na zewnątrz... Także uważam,ze zbiorowy pozew mógłby coś zmienić![/c
Witam, widzę że tak samo jak u mnie się zaczęło, on nie ma pojęcia o remontach, u mnie łuk z cegły jego pracownik zrobił na piankę montażową, porażka...jak mąż to ruszył to wszystko odpadło, dobrze że nie na głowę komuś. Dla zainteresowanych mam więcej zdjęć z "remontu", który wykonywał ten partacz! Podaję swój nr telefonu i proszę o kontakt w jego sprawie, bo jest szansa na odzyskanie pieniędzy![img=1388431675_8z34gng.jpg]
~ napisał(a): Piękny ten łuk typu odcinkowego, pachnie mi to gotykiem ;) albo czymś jeszcze starszym, podpada mi to nawet pod Rzym.
Ta zwarta konstrukcja typu piankowo ceglanego jest wspaniałym przeobrażeniem gotyku, taki powiew współczesności tchnięty w stare cegły, Jak mawiał Michał A.(tak to ten Michał) "dajcie mi podparcie a zrobię łuk ......" coś chyba jednak pomyliłem ;) ...nieważne nad takim łukiem nie można przejśc obojętnie, to jest łuk na miano naszych możliwości. Pozdro dla Pani Marzeny, do której zawitają tłumy zobaczyć łuk w drodze na wycieczkę do krzywej wieży......
~ napisał(a):~ napisał(a): Piękny ten łuk typu odcinkowego, pachnie mi to gotykiem ;) albo czymś jeszcze starszym, podpada mi to nawet pod Rzym.
Ta zwarta konstrukcja typu piankowo ceglanego jest wspaniałym przeobrażeniem gotyku, taki powiew współczesności tchnięty w stare cegły, Jak mawiał Michał A.(tak to ten Michał) "dajcie mi podparcie a zrobię łuk ......" coś chyba jednak pomyliłem ;) ...nieważne nad takim łukiem nie można przejśc obojętnie, to jest łuk na miano naszych możliwości. Pozdro dla Pani Marzeny, do której zawitają tłumy zobaczyć łuk w drodze na wycieczkę do krzywej wieży......
No lepiej bym tego nie opisała...cóż za wyczucie gustu:) łuk to jeszcze nic...ale jakby zobaczyć poziomowanie podłogi, które było zrobione z 2cm listewek i podbijanie ich klinami, bo jednak się ruszały to dopiero fachura, a już nie wspomnę o ściance działowej, która gołym okiem odbiegała od linii prostej, na której wyprostowanie poszło pół palety MP 75, a już nie wspomnę o podłączeniu ledów, które są mega skomplikowane i trzeba na to całego dnia, bo chyba nie idzie mu lutowanie... porażka...