Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sonda: Park wodny

~adapter niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:02
~ napisał(a): Jesteście żenujący , jako redakcja najgorszy portal .

Krzysio?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
28 lutego 2013r. o 14:06
W sondzie brakuje jeszcze możliwości - połączyć z portalem Bolec.info, czy można prosić o dodanie aby była bardziej obiektywna ;)
~adolf niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:23
Zlikwidować i wyburzyć.
~genius30 niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:49
Ja natomiast proponuję delikatnie przebudować wewnątrz "ORKĘ", utworzyć w niej masę pomieszczeń i biur.....i wszystkie banki i para banki przenieść tam, niech tu maja swoje biura.
Rynek się oczyści, a my mieszkańcy będziemy mieli wszystkie banki w jednym miejscu, nie trzeba będzie latać po całym mieście i prosić o kredycik na wysoki procencik, wszystko w jednym miejscu......

Wiecie co naszła mnie teraz refleksja........
Chyba niedługo bedzie do sprzedania nasza Galeria City Center.....bo terz pewnie przyniesie straty....wiec tam przenieśmy banki do City.....a ORKA ?......a tu może niech Roman zrobi jakieś fajne biuro dla urzędników takie nowoczesne z przytupem...żeby się milej petentów obsługiwało :)
~snoopy niezalogowany
28 lutego 2013r. o 16:28
Najpierw bym posprzatal i dogrzal wode i to juz by przyciaglo klijetow a tak duzo ludzi jedzie do Osiecznicy lub Gerlic
~ja niezalogowany
28 lutego 2013r. o 16:41
jak to jest, że basen, mógłby dobrze prosperować , ale niestyty przynosi straty...
dlaczego bilety są takie drogie !!!!! obniżyć ceny biletów- zainteresowanie wtedy na pewno byłoby większe, i oczywiście jak ktoś wcześniej napisał dobrze byłoby podgrzać wodę- cholernie zimno !!!
8250
#krzysztoforus2 nieaktywny
28 lutego 2013r. o 16:56
Hodowla karpia da zyski
~czesty klient niezalogowany
28 lutego 2013r. o 17:07
JA POWIEM TAK ORKA SUPER TYLKO OD PEWNEGO CZASU NA BASENIE RATOWNICY TO CHAMY ZA PSZEPROSZENIEM. JEDEN RATOWNIK O IMIENIU CHYBA DAREK TAKIEJ CIEMNEJ SKÓRY CO CHWILA SIE CZEPIA ŻE COŚ NIE TAK..NIE MAM KĄPIELÓWE PRZYSZEDŁEM W SPODENKACH TO MAŁO BRAKOWAŁO Z BASENU MNIE NIE WYRZUICŁ.. KOLEJNEGO DNIA JAK TAM POSZEDŁEM ZA POZWOLENIEM JEDNEGO RATOWNIKA SKAKAŁEM Z KOLEGAMI DO WODY KIEDY ON PO CHWILI ZNOWU NAS STAMTĄD WYGONIŁ...ZMIENIC PERSONEL BO TO JEST PORAŻKA !! !! !! !! !! !! :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza