Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chapacze atakują
2951
#Anonim2951 nieaktywny
28 lutego 2013r. o 13:45
Zdecyduj się Boletus !

C h a p a c z e są STADEM czy PLEMIENIEM ?

PS.
Swołocz jest JEDNA : )

Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 lutego 2013r. o 13:48
chyba żółć kogoś zalewa :)
~dido niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:36
Ja żyje już blisko 50 lat i jak chapali tak chapać będą ...................nie chodzę na żadne wybory niech się sami wybierają , nie przykładam reki do chapania niech się w końcu napasą - do trumny nie zabiorą . A po za tym jeszcze żaden cha- pacz za nic nie odpowiedział , jak już to niewiele mu to zaszkodziło. Spokojnie ....kiedyś mu bokiem wylezie . Obserwuje takie istoty od lat , na początku jest fajnie kasa , grilki , imprezki , masę znajomych ,,,,,,,,niestety nie trwa to wiecznie ponieważ się potrafią zadławić poniekąd , potem komornik mam używanie ............na dłuższy czas a końcu zostają sami i nagle się staja gorliwymi ludźmi modlitwy ...............ale to w zasadzie nie uczy ich niczego............dalej chapią ale już ochłapy .
7029
#casablanca nieaktywny
28 lutego 2013r. o 19:32
Boletus nie masz własnych tematów? To łatwizna chwytać się tematów i oczywistych wniosków jasnych już dla wszystkich bolecnautów. Moja rada, pisz mniej pod publikę, a więcej od siebie. Twój felieton to banał, totalny truizm... odnoszę wrażenie, że też coś chesz chapać?! więcej czytaj niż pisz :)

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lutego 2013r. o 19:53
casablanca napisał(a): Boletus nie masz własnych tematów? To łatwizna chwytać się tematów i oczywistych wniosków jasnych już dla wszystkich bolecnautów. Moja rada, pisz mniej pod publikę, a więcej od siebie. Twój felieton to banał, totalny truizm... odnoszę wrażenie, że też coś chesz chapać?! więcej czytaj niż pisz :)

O nie !

Muszę stanąć w obronie Boletusa , nie masz pojęcia Poeto , jak wielu jeszcze nic nie wie o Chapaczach. Boletus prowadzi działalność informacyjno - edukacyjną , i za to trzeba Go pochwalić . Niektórzy nie rozumieją słowa truizm :) Więcej wyrozumiałości Poeto :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7029
#casablanca nieaktywny
28 lutego 2013r. o 19:59
Pannazdzieckiem napisał(a):
O nie !

Muszę stanąć w obronie Boletusa , nie masz pojęcia Poeto , jak wielu jeszcze nic nie wie o Chapaczach. Boletus prowadzi działalność informacyjno - edukacyjną , i za to trzeba Go pochwalić . Niektórzy nie rozumieją słowa truizm :) Więcej wyrozumiałości Poeto :)

Panna o tzw. chapaczach rozmawiamy na bolec.info od miesięcy :)

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~Blanca ale nie Casa niezalogowany
28 lutego 2013r. o 20:01
Do Casablanca:
Czepiasz się choć nie bardzo masz czego. Banał, truizm, napisz coś lepszego, jak jesteś taki (taka) niebanalny (-a). Felieton jest świetny, trafia w samo sedno sprawy. A może Casablanca też Chapacz?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 lutego 2013r. o 20:10
Na chemitrale gapię się od czterech lat , a i tak mi nikt nie wierzy , za i.d.i.o.t.e mnie mają :) Taki Naród , co poradzisz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza