Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie będzie czesnego, tylko darowizny
~anonim niezalogowany
2 marca 2013r. o 15:10
A czy miasto będzie mogło wesprzeć drobną sumką np.milionikiem,biednych ojczulków ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 15:36
a czy jako z bogatej rodziny osoba mogę nie dawać darowizny?
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 16:07
Co będzie gdy żadnych rodziców nie będzie stać na ofiarę ?
Darowizna to akt dobrej woli .Z tego wpisu wynika że ojczulkowie już sugerują kto i na ile ma być dobrowolny.
Czy niezbyt dobra wola rodziców będzie wyrównywana wolą Rady Miasta ?

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ Kaliszczak niezalogowany
2 marca 2013r. o 16:39
Rozumiem, że obowiązywać tzw. "co łaska" a wiemy doskonale co w kościele to oznacza: np. co łaska za chrzty, za śluby,za pogrzeby i za inne posługi.
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 17:55
Przemyslaw napisał(a): Co będzie gdy żadnych rodziców nie będzie stać na ofiarę ?
Darowizna to akt dobrej woli .Z tego wpisu wynika że ojczulkowie już sugerują kto i na ile ma być dobrowolny.

a dlaczego nie?czyżby nauka jest czymś złym i jej finansowanie?ja wiem że palikoty wolałyby uczyć i finansować jak seksić jak poderwać geja,czy jak zostać grodzką.ale całe szczęście że jest to margines chorego społeczeństwa palikotowców,katofobów.gejolubni tolerancją podcierają swoje gęby..tolerancją ale wygodną tylko dla siebie i w jedną stronę.
~ili niezalogowany
2 marca 2013r. o 18:10
Czy od września wejdzie zapis, że we wszystkich szkołach podstawowych klasy mają być 22- osobowe? No skoro pijarzy mają ten przywilej, to chyba inni bolesławianie też powinni go mieć. To jak będzie?
~ niezalogowany
2 marca 2013r. o 18:22
~ napisał(a):
Przemyslaw napisał(a): Co będzie gdy żadnych rodziców nie będzie stać na ofiarę ?

a dlaczego nie?czyżby nauka jest czymś złym i jej finansowanie?.

A czy to finansowanie dodatkowe przeniesie się też na grunt innych szkół publicznych w Bolesławcu? Czy tylko wybrana szkoła dostanie różnicę?

Także finansuję dobrowolnie co miesiąc składkę w klasie mego dziecka i dałam pieniądze na RR. Moje dziecko jest w klasie 30-osobowej, a dodatkowe zajęcia pozalekcyjne też pokrywam ja...
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 marca 2013r. o 18:33
~ napisał(a):

a dlaczego nie?czyżby nauka jest czymś złym i jej finansowanie?ja wiem że palikoty wolałyby uczyć i finansować jak seksić jak poderwać geja,czy jak zostać grodzką.ale całe szczęście że jest to margines chorego społeczeństwa palikotowców,katofobów.gejolubni tolerancją podcierają swoje gęby..tolerancją ale wygodną tylko dla siebie i w jedną stronę.
>

Co na to mój osobisty moderator senitel ? Domniemam że ten wpis jest tak bogobojny że nie wymaga interwencji.

Zastosowana autokorekta

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza