Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Opinie o Bolesławieckich aptekach.

~Ojciec Smardz niezalogowany
6 marca 2013r. o 13:31
~ napisał(a):
~Ona napisał(a): Najlepsza apteka w B-cu to wg mnie Apteka pod klonami, ceny raczej niższe niż w innych aptekach (na pewno niższe niż w aptekach w supermarketach), poza tym zawsze dobrze doradzą.

i tu sie mylicie z cenami widze ze raczej nie chodziliscie do innych kiedys bylam zmuszona koncowka gotowki szukac jak najtaniej lekow a pod klonami bylo najdrozej a uwierzcie mi objezdzilam prawie wszystkie i niestety pod klonami najdrozej i bardzo drogo tez jest w aptece w carefourze na jedna recepce jest nawet o 20 pare zloty wiecej na lekach a tak poza tym to chyba pyta ktos o te ceny kto bedzie otwieral apteke w kauflandzie i to chyba zapytanie jest napewno o to

Ktoś próbuję uprawiać kryptoreklamę apteki Pod K.... a tu bęc i będzie - jest - opinia że jest najdroższa.
Mogę powiedzieć że jest to przedostatnia apteka z której usług musiałbym skorzystać - jest jeszcze jedna gorsza i dlatego dałem jej 2 miejsce od końca.
Większość małych aptek - o obsadzie 2/3 osób - jest bardziej "przyjazna" niż duże "kombinaty" lub sieciówki.
Kiedyś super apteka była na Mickiewicza ale to było dawno temu. Teraz kupuję "na Asnyka" a w niedzielę w Intermarche.
Wszystkie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~edyta niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:08
a ja polecam targowa
~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:19
~edyta napisał(a): a ja polecam targowa

ja również polecam targową, wtorki i czwartki zawsze trochę taniej no i miła obsługa
2576
#dejwol nieaktywny
6 marca 2013r. o 14:27
~ napisał(a):
~edyta napisał(a): a ja polecam targowa

ja również polecam targową, wtorki i czwartki zawsze trochę taniej no i miła obsługa

szczegolnie gdy kobieta robi zamowienie przez telefon a ty czekasz pod okienkiem, bo chcesz pare zloty zaoszczedzic we wtorek :/
nigdy więcej targowa!!
~j niezalogowany
6 marca 2013r. o 15:33
hahahaha w apt. targowej Pani "sprzedawczyni" wmawiała mi 10 min że tabletki, które przepisał mi lekarz są globulkami. Aż otworzyłam opakowanie i kazałam jej przeczytać ulotkę ;) była zaskoczona :) To była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu. nie wyobrażam sobie jak doradzają pacjentom leki bez recepty
7878
#ojciec nieaktywny
7 marca 2013r. o 1:01
Widzicie moi drodzy, bo mi chudzi bardziej o jakość obsługi i kompetencje. Nie tylko ceny, ale i kompetencja jest ważna. Ja w jednej z aptek widziałem jak magister wciskał na siłę starszym osobom leki na które oni nie bardzo mieli chęć. Pewnie zmusiła go chęć zysku być może z prowizji od specjalnej sprzedaży?
~ niezalogowany
7 marca 2013r. o 1:10
~Ojciec Smardz napisał(a):
~ napisał(a):
~Ona napisał(a): Najlepsza apteka w B-cu to wg mnie Apteka pod klonami, ceny raczej niższe niż w innych aptekach (na pewno niższe niż w aptekach w supermarketach), poza tym zawsze dobrze doradzą.

i tu sie mylicie z cenami widze ze raczej nie chodziliscie do innych kiedys bylam zmuszona koncowka gotowki szukac jak najtaniej lekow a pod klonami bylo najdrozej a uwierzcie mi objezdzilam prawie wszystkie i niestety pod klonami najdrozej i bardzo drogo tez jest w aptece w carefourze na jedna recepce jest nawet o 20 pare zloty wiecej na lekach a tak poza tym to chyba pyta ktos o te ceny kto bedzie otwieral apteke w kauflandzie i to chyba zapytanie jest napewno o to

Ja wszystkie poważne leki kupuję Pod Klonami. Wit. C lup wapno kupuję w Rossmanie.
Pod Klonami zawsze miło, czysto i duży wybór towaru,

Ktoś próbuję uprawiać kryptoreklamę apteki Pod K.... a tu bęc i będzie - jest - opinia że jest najdroższa.
Mogę powiedzieć że jest to przedostatnia apteka z której usług musiałbym skorzystać - jest jeszcze jedna gorsza i dlatego dałem jej 2 miejsce od końca.
Większość małych aptek - o obsadzie 2/3 osób - jest bardziej "przyjazna" niż duże "kombinaty" lub sieciówki.
Kiedyś super apteka była na Mickiewicza ale to było dawno temu. Teraz kupuję "na Asnyka" a w niedzielę w Intermarche.
Wszystkie
5239
#Nieska69 nieaktywny
7 marca 2013r. o 8:07
Na Asnyka jest najlepsza apteka! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo