~na Karola Miarki niezalogowany 7 marca 2013r. o 8:28
moim zdaniem najlepsza apteka kolo przychodni Żuka
ja tam zawsze robię zakupy już 3 lata i zawsze jestem zadowolona
obsługa bardzo sympatyczna ,nigdy się na nich nie zawiodłam
~ stanowczo U NELI!!! niezalogowany 7 marca 2013r. o 10:29
przez 4 lata bylam klienka pod klonami tylko dlatego, ze zawsze wszystko tam bylo, obsluga moze i fachowa, tym bardziej dla stalych klientow ktorzy sa zmuszeni zostawic w miesiacu przynajmniej 600zl, ale roznica cenowa kolosalna. U neli za to samo wychodzi okolo 450, no i czynna cala dobe, wiec nie trzeba po pracy leciec na leb na szyje zeby zdazyc. Obsluga tez bardzo mila i chetna do wydania duzo tanszych zamiennikow. Sczerze polecam!
A co sądzicie o aptekach w Intermarche i w Rynku? Ktoś tu pisał że w Kauflandzie ma być jeszcze jedna. Serio? to będziemy mieli kolejną konkurencję, tylko czy to z zyskiem dla klientów będzie?
Nie są Nam w ogóle potrzebne , gdyż my ludzie przebywający tu na Ziemi jako doskonałe dzieło Stworzyciela jesteśmy samouleczalni .Mamy bardzo wiele darów.
i to jest Prawda.Każdy lek jest trucizną.
Zatruwają Nas wszyscy a to Ty musisz człowieku zadbać o siebie i swoje zdrowie.Mamy energie i siłe w sobie dana nam przez Pana ...APTEKI TAK JAK I LEKARZE I WIELE INNYCH NAPEDÓW W ROZPĘDZIE :)ABY SIE DORABIAĆ NA NAS I TRZYMAĆ W CIEMNOCIE.Nie korzystam z Apteki od 2 lat ...niby miałam brać leki dożywotnio i chorowałam a ile pieniędzy ..Sami Państwo wiecie...i nic to nie dawało .A DZIS JEST Inaczej
Odnalazłam Prawdę o Nas o Panu Jezusie Chrystusie o życiu i Stworzycielu .Każdy ZIEMIANIN ma obowiązek rozwijać sie duchowo.Bo w duchu zawarta jest cała jego Prawda...
APTEKI TO KOLEJNY KONCERN...
Myślałem że do piekarni chodzi się aby kupić chleb a tutaj mówią mi że mam znać piekarza, czy jest miły, czy ekspedientki nie zdradzają męża...
Ludzie, wchodzicie do apteki, dajecie receptę ,płacicie i wychodzicie.
Nie rozumiem tej całej otoczki która farmaceutka jest miła a która stanowcza. To wy spędzacie miło czas w aptece tak jak już się dzieje w galeriach handlowych ,że musicie celebrować zakup leków?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.