Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przychodnia na ul. Karola Miarki.

~pacjent niezalogowany
6 marca 2013r. o 12:54
Czy to jest normalne żeby stać w kolejce na dworze przy temperaturach minusowych kiedy pielęgniarki są w środku???
Dlaczego nie można zarejstrować dziecka na szczepienie telefonicznie na szczepienie dzień prędzej tylko trzeba rano stać jak kołek! czy tak jest wszędzie w bc???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:12
Tak, tak jest wszędzie...na tyrankiewiczów zapisy przez telefon od 9...dzwonisz o 9 a tu o dziwo nie ma już miejsc, nawet na popołudnie :) dlatego rad nie rad trzeba d*** ruszyć i iść rano w kolejkę
~ania niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:18
W Stomadencie nie ma problemów o jakich piszecie... a konkretnie o którą przychodnię chodzi na Karola Miarki?
~gość niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:26
tam jest taaki burdel, 3 lata temu składałam skargę do rzecznika praw pacjenta, i co mafia , nic nie zrobili - tylko poinformowali ,że przychodnia ma za dużo zapisanych pacjentów
nie mogłam dziecka chorego zarejestrować
a te gwiazdy w rejestracji - to dopiero numer, jedna przez drugą z kawą latały, bardzo chamsko traktują pacjentów
chamska przychodnia dla starszych jak i dla dzieci
radzę normalnym rodzicom wypisać dzieci
~gość niezalogowany
6 marca 2013r. o 14:28
a zapomniałam dodać że w przychodni na staszica nic nie musisz rejestrować jak jest termin szczepień. obligatoryjnie dziecko jest zarejestrowane
~lkw niezalogowany
6 marca 2013r. o 16:51
burdel to ty masz w domu.Pielęgniarki są miłe,a ja bynajmniej jeszcze nie spotkałem się żeby sobie latały z kawą jak to piszesz,bo po prostu nie mają na to czasu.Wiadomo są nieraz momenty,że jest troche ,,luźniej'',ale to chyba normalne,że człowiek może sobie zaparzyć kawe i chwile odpocząć.

Jak przychodnia pacjentowi nie odpowiada to nie ma chyba problemu zmienić ją na inną. Proste
~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 20:04
Zgadzam się z przedmówcą. nigdy, ale to nigdy nie odmówiono mi przyjęcia chorego dziecka, może nie zarejestrowali mi ale lekarz zawsze mi dziecko przyjął i małe ( 3 lata ) i duże (16 lat), które straciło przytomność. Więc nie pisz bzdur, że ci dziecka nie przyjęli t...a ci się nie chciało ruszyć. Poza tym jest wolnośc można się zapisać do innej przychodni takiej w której tych problemów nie ma.
~ niezalogowany
6 marca 2013r. o 20:28
POtwierdzam, rejestracja telefoniczna to fikcja. Nie każdy ma mozliwośc przyjść tam rano i sterczeć w kolejce (z kim zostawić małe dziecko?). Niby 21 wiek, niby postęp technologiczny, ale zwyczaje w przychodniach takie same jak za komuny. Jak nie odstoisz swojego w kolejce rano, jeszcze przed otwarciem przychodni, to możesz sobie pomarzyć o przyjęciu do lekarza.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo