~pacjent napisał(a): Czy to jest normalne żeby stać w kolejce na dworze przy temperaturach minusowych kiedy pielęgniarki są w środku???
Dlaczego nie można zarejstrować dziecka na szczepienie telefonicznie na szczepienie dzień prędzej tylko trzeba rano stać jak kołek! czy tak jest wszędzie w bc???
to wejdź do recepcji i a niech pielegniarki (jak to nazywasz) stoją za ciebie w kolejce :]
Ogólnie przychodnia na plus,dzieciak nasz często choruje i często tam bywamy,jakoś problemu z rejestracją na telefon czy w ogóle z obsługą nie zauwazyłem.
Raz tam stałem w długiej kolejce z rana,ale jakoś nie przeszkadzało mi to,bo sama rejestracja szybko przebiega.
Dopisane 11.03.2013r. o godz. 17:50:
~gość napisał(a): Obsługa w rejestracji nie miła robią fochy, kiedyś z rana byłam stoję i stoję i czekam one widziały dokładnie że stoję ale parzyły sobie kawkę i kroiły ciasto z galaretką :] Czekałam cierpliwie aż się najedzą tym ciastem w końcu jedna podeszła z mina nie tęgą i jak za komuny z wyrzutem "słucham" :D . Zresztą nie raz i nie dwa tak było. A druga kwestia to co mi się osobiście rzuca tam w oczy najbardziej to nie domyta podłoga :D środkiem wytarta a pod krzesłami czarno . Bardzo to nie przyjemnie wygląda aż się dziwię że nikt nie zwraca na to uwagi w tych czasach.
kawka,ciasto z galaretką (jaka?) ,a t biedny na czczo na ladzie wisiał :] może zdenerwować ;)