Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Drogi Prezydent

~ niezalogowany
12 marca 2013r. o 23:48
~ napisał(a): a starosta ze zbędnego powiatu ile zarabia?

To ta sama rasa. Wkrótce jednomandatowe okręgi, może się uda pogonić to dziadostwo.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 0:49
Teraz już wiem skąd ma kasę na solarium :D
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 11:25
Drogi - zaśnieżony prezydent . Jak najszybciej trzeba odśnieżyć miasto.
~Moj prezydent niezalogowany
13 marca 2013r. o 11:58
A ja popieram Prezydenta. Palikociarnia i PObłudnicy robią ten sam zabieg co kilka lat temu przeciwko Kaczyńskim. Zakrzyczeć, zastraszyć i wyśmiać. Skutki lepszych rządów mamy dzisiaj. Nowa Irlandia nie dla Bolesławca. Pan Prezydent Piotr Roman jest jaki jest ale ma mój głos. Jak zawsze. Psy szczekają kareta jedzie dalej.
~:) niezalogowany
13 marca 2013r. o 12:24
~Moj prezydent napisał(a): A ja popieram Prezydenta. Palikociarnia i PObłudnicy robią ten sam zabieg co kilka lat temu przeciwko Kaczyńskim. Zakrzyczeć, zastraszyć i wyśmiać. Skutki lepszych rządów mamy dzisiaj. Nowa Irlandia nie dla Bolesławca. Pan Prezydent Piotr Roman jest jaki jest ale ma mój głos. Jak zawsze. Psy szczekają kareta jedzie dalej.

No tylko zmień Białystok na Bolesławiec ...reszta się zgadza:
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 12:43
Coś tu nie tak z tymi psami .
psy szczekają ,KARAWANA IDZIE dalej.
Zarobek powalający .

~cort22 niezalogowany
13 marca 2013r. o 12:50
O co te krzyki, w normalnych firmach kierownik zarabia połowę tej kwoty, a dyrektor firmy trzy-czterokrotność. Nie wiem czy większość tu krzyczących ma jakies wykształcenie, czy nie, ale normalny zaradny i wykształcony człowiek nie powinien zarabiać 1000 zł. Ja przynajmniej nie chciałbym, aby prezydent mojego miasta zarabiał średnią krajową, bo tylko patrzyłby gdzie mozna dorobić na boku, a powinien zajmować się rządzeniem. Pozdrawiam.
~ niezalogowany
13 marca 2013r. o 13:06
~ napisał(a): Coś tu nie tak z tymi psami .
psy szczekają ,KARAWANA IDZIE dalej.
Zarobek powalający .

KARAWANA , która drenuje kasę miejską na maxa a solar narazie śmieje się w twarz "Po pierwsze mieszkańcom"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza