Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Telewizja N plus Cyfra +

~anka niezalogowany
21 marca 2013r. o 13:06
no to trzeba wypowiedzieć umowę i starać się o nowe warunki.
Tak samo było, gdy z N wycofali kilka kanałów. Można zyskać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4605
lestat
21 marca 2013r. o 13:34
~anka napisał(a): no to trzeba wypowiedzieć umowę i starać się o nowe warunki.
Tak samo było, gdy z N wycofali kilka kanałów. Można zyskać.

Jeżeli jestes abonentem enki bądź cyfry to nie musisz żadnej umowy wypowiadać, wystarczy zadzwonić i zgłosić chęć korzystania z nowej oferty nc+, dopasować ofertę i po sprawie. Nie trzeba wymieniać dekodera.
~pietrek1 niezalogowany
21 marca 2013r. o 15:29
dokładnie jest tak, jak pisze Lestat. Niestety sama oferta słabiutka, przede wszystkim w sensie cenowym. Choć w moim przypadku, przechodząc na pakiet Universe + z dekoderem z nagrywarką (zostaje stary Cyfry+) i multiroomem (1 dodatkowy dekoder), bede płacił 74 złote. Przy cyfrze płaciłem 84 złote. Kanały (oprócz kilku) praktycznie te same. Więcej w HD - 34 kanały.
9367
#Anonim8367 nieaktywny
21 marca 2013r. o 16:11
Spokojnie te ceny sa dla potencjalnych nowych abonentow;) za chwile Swieta wiec beda promocje,musza miec z czego zejsc;) dla osob migrujacych z cyfry i n,ceny beda nizsze..na dzis o okolo 20zl z tego co wiem..po kilku dniach ( czytaj po kilku telefonach konsultanta) mysle ze za pltinum wynegocjuje ok 70zl przy przedluzeniu umowy. Ps szukam dobrego i niedrogiego fachowca ktory porzadnie ustawi mi antene. Jak cos to moje gg 4688746.
1898
#andzia nieaktywny
21 marca 2013r. o 16:21
Nie przesadzajcie że nie trzeba wymieniać dekodera z Cyfry+ !! Te dekodery to porażka przy nagrywaniu nie działają inne funkcje i w ogóle przy zmienianiu kanałów czeka się ze 3s. Nie polecam !!
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 17:55
~tusku napisał(a): słowem jedno wielkie i bardzo drogie gó...o pełen pakiet 200zł i do tego hbo dodatkowo płatne- żenada!!

jak nie chcemy korzystac z darmowych filmow dostepnych w polsce w necie to niestety trzeba placic za wygode ponad 100 zł miesiecznie. korzystajac z urokuw netu pakiety 34/60 zł sa wystarczajace
~malkontent niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:54
Ten dekoder z N-ki 500Gb jest świetny. Własnie muszę zadzwonic i zapytać co mi dadzą i za ile. Man N za 59 zł plus multiroom za 10 + History HD za 2 zł. Widze że multi już jest za 15 a History znikło całkiem :(
~malkontent niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:54
Ten dekoder z N-ki 500Gb jest świetny. Własnie muszę zadzwonic i zapytać co mi dadzą i za ile. Man N za 59 zł plus multiroom za 10 + History HD za 2 zł. Widze że multi już jest za 15 a History znikło całkiem :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza