Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Telewizja N plus Cyfra +

4605
lestat
21 marca 2013r. o 18:56
andzia napisał(a): Nie przesadzajcie że nie trzeba wymieniać dekodera z Cyfry+ !! Te dekodery to porażka przy nagrywaniu nie działają inne funkcje i w ogóle przy zmienianiu kanałów czeka się ze 3s. Nie polecam !!

Nie przesadzaj, że są beznadziejne. Ja korzystam z dekodera Pace PVR HD z dyskiem 500GB i multiroom z drugim dekoderem Philips Hd i wszystko działa bez problemów. Spróbuj zrobić aktualizacje dekodera, może coś pomoże. W nc+ wszystkie pakiety w cenie 59zł!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jula niezalogowany
22 marca 2013r. o 23:34
osoby ktore maja cyfre stracili na tej fuzji.Ci co mieli n rowniez. Z polaczenia wyszlo nc- ;(
~discowerymaniak niezalogowany
23 marca 2013r. o 13:16
Dostałem ofertę i nie tracę ale tez nie zyskam.Zamiast programów npremium oferująją mi canal+ film i family i tyle, reszta bez zmian, sprzęt ten sam czyli z N , uważam że lepszy niż cyfry. Czyli szału nie ma ale i powodów do rozpaczy tez nie.Zresztą polsat to zadna konkurencja a obraz z kablówki-sami wiecie .
~rafcio niezalogowany
23 marca 2013r. o 17:40
~discowerymaniak napisał(a): Dostałem ofertę i nie tracę ale tez nie zyskam.Zamiast programów npremium oferująją mi canal+ film i family i tyle, reszta bez zmian, sprzęt ten sam czyli z N , uważam że lepszy niż cyfry. Czyli szału nie ma ale i powodów do rozpaczy tez nie.Zresztą polsat to zadna konkurencja a obraz z kablówki-sami wiecie .

Ja mam cyfrę z kablówki i nie narzekam, obraz super.
Dekoderek HD rewelacyjny, w porównaniu do zmulonych dekoderów cyfry+ :]
2524
#Zwirz nieaktywny
23 marca 2013r. o 18:54
nc+ będzie sukcesywnie zapraszał do wymiany sprzętu jak i aktualizacji umowy - tak usłyszałem na infolinii.

"Dajesz, Dajesz - nie przestajesz!"
~ niezalogowany
23 marca 2013r. o 19:37
lestat napisał(a): W nc+ wszystkie pakiety w cenie 59zł!!!

Chyba ci się rzuciło na oczy - tam najdroższy pakiet kosztuje 199 zł - to jakaś porażka!
~ niezalogowany
23 marca 2013r. o 19:44
~rafcio napisał(a): Ja mam cyfrę z kablówki i nie narzekam, obraz super.
Dekoderek HD rewelacyjny, w porównaniu do zmulonych dekoderów cyfry+ :]

No to po co chcesz sie pchać na platformy jak jestes taki zadowolony? temat dotyczy raczej tych z n albo cyfry i oferty bonusowej za przejście a skoro nie masz to sie nie wpier...

Zmoderowano 23.03.2013 godz.21:54 - powód: korekta cytowania (moderator)
~ niezalogowany
30 marca 2013r. o 9:01
niezła afera :)

http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2013/03/afery-z-ncplus-ciag-dalszy-czy-dojdzie-do-spotkania-obu-stron-konfliktu.aspx
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza