Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Mój dobry kolega jest gejem

~skorn niezalogowany
21 marca 2013r. o 16:27
Patrzalski napisał(a): U około 500 gatunków zwierząt zauważono zachowania homoseksualne .
Tylko u jednego gatunku zaobserwowano homofobię.

Wypowiedział sie homofil, wielbiciel jaruzela, autorytaryzmu i rozjeżdzania ludżmi czołgami. Hańbisz swój anarchistyczny awatar tymi bredniami.

O czym ma świadczyć obecność zachowań homoseksualnych u zwierząt, nie mam pojęcia. Są gatunki ptaków, które pożerają młode innych gatunków. Uważasz, że ludzkość powinna iść tym śladem?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3688
#Pynchoon nieaktywny
21 marca 2013r. o 17:25
Patrzalski napisał(a): U około 500 gatunków zwierząt zauważono zachowania homoseksualne .

Czyli licząc 1,3 mln gatunków zwierząt wychodzi że u 0,038% coś zauważono. Matka natura raczej nie przepada za takim rozwiązaniem, skoro nie premiuje go w ewolucji :-)

Patrzalski napisał(a): Tylko u jednego gatunku zaobserwowano homofobię.

Każdą dowolną "fobię" zaobserwowano tylko u jednego gatunku. :P
2900
#falco nieaktywny
21 marca 2013r. o 17:47
widzą ,,fachowiec ,,się wypowiedział w temacie :)
ma się w partyjce koleżkę to się wie... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 17:56
falco napisał(a): rudy w okularach i jeszcze w dresie?
taki ktoś nie moze być gejem!!!!! ;)

krzyżówka kobry z lisem puszczona miedzy bloki.... :D
~karmelka29 niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:09
pestka napisał(a): Niech sobie zyją wszyscy geje ,jak chcą ale niech nie obnosząsie z tym bo to nie jest normalne -to zboczenie

:) z całym szacunkiem ..droga pestko..jakim prawem zabraniasz im obnosić się ze swoją orientacją? :) wolisz ,żeby trwali w toksycznych,niespełnionych związkach?Zakładali rodziny,płodzili dzieci ,ukrywając swoje skłonności homoseksualne? :>
:) typowy przykład homofobicznej moralności Bolesławieckiego "zaścianka".. :]
~mir.ko niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:19
zalecy co uwazamy za pojecie 'obnosic'. bo jesli na sile pokazywanie ze jest sie 'homo' to my zdrowi bedziemy z tym walczyc. nie mam nic do dwoch kobiet czy facetow zachowujacych sie jak normalna para. ale jesli robi z tego cyrk by na sile pokazac ze jest to teraz w modzie albo normalna rodzina to wypad do lasu
~c.d. niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:24
... wiec jesli twoj kolezka nie paraduje w zime w drodze do szkoly 'w rozowych okularkach', to traktuj go z szacunkiem :)
~ niezalogowany
21 marca 2013r. o 18:24
Niech tu jakis z socjalistow mi wyjasni dlaczego probuja na sile zatrzec roznice po miedzy kobieta i mezczyzna, w skandynawi juz nawet sklepy wprowadzaja "unisex", nie wspominajac, iz francuzcy socjalisci chcieli zlikwidowac slowa mama, tata, a zastapic je slowami rodzic 1 oraz rodzic 2, o co wam chodzi?
REKLAMA Villaro zaprasza