Patrzalski napisał(a): Boli mnie jednak to ,że działają na korzyść Watykanu pomimo ,że maja polskie paszporty.
Skąd ten wniosek? znów przesadzasz :)
Dopisane 23.03.2013r. o godz. 15:24:
~PP napisał(a):
Jestem obywatelem Polski. I mam prawo do wyrażania swojego zdania. Nikt za to nie dał Ci prawa do oceniania innych. Pomyśl o tym.
W przeciwieństwie do Ciebie żyję na tym świecie parę dziesiątek lat. I nie mam do nikogo żalu. Mam szczęśliwą Rodzinę, dobre życie. Od kiedy robię swoje, owszem z poważaniem innych, ale bez wyrzeczenia siebie.
Ale co ty Robaczku możesz o tym wiedzieć.
Szkole życzę sukcesów. A czas zweryfikuje poglądy. Twoje poglądy.
Nazywając siebie obywatelem Polski, wcale nie znaczy, że jesteś jedynym prawdziwym, najlepszym obywatelem naszej Ojczyzny :)
Widzę, że Cię poniosło?! panuj nad sobą, w takim stanie Robaczku nie nadajesz się do dyskusji :D
Dopisane 23.03.2013r. o godz. 15:33:
~ateistka napisał(a):
Tak masz rację UDZIELALI !! A nie wpieprzali się bezpardonowo w każdą dziedzinę, nawet jeśli nie mają bladego pojęcia i nakazywali spolczeństwu jak ma postępować, bo oni wiedzą co dla nas najlepsze. Ja sobie nie życzę żeby taki ... mówił mi jak mam wychowywać dzieci, czy mogę używać prezerwatyw, zajść w ciążę za pomocą in vitro itd. Tym bardziej, że znam to zachłanne i zakłamane dziadostwo. Od kuchni.
Nie generalizuj. Coś Cię dusza boli, i wylewasz żale? więcej kultury, agresja słowna nie jest potrzebna :)