Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~tak z boku patrząc niezalogowany
3 maja 2013r. o 15:25
~virgo napisał(a): Ten artykuł , to żadna mądrość. To tylko elementarz dla prostaków.

Przecież tam nie ma konkretów , tylko same slogany , którymi jesteśmy bombardowania przez wszystkie media w kraju i na świecie. Jedno można tylko poważnie potraktować , oto to pytanie i odpowiedź pana Florka :

" Skąd się bierze w polskiej mentalności brak dobrego klimatu wobec bogactwa, sukcesu, zarabiania pieniędzy?"

" To się bierze z 200 lat zaborów i 50 lat komunizmu."

Zacznij od tego elementarza i dołącz do takiego "prostaka" jak p.Florek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~XXL niezalogowany
3 maja 2013r. o 16:15
Virgo-ty nawet elementarza nie przeczytałeś, ty prostaku.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 maja 2013r. o 16:25
~XXL napisał(a): Virgo-ty nawet elementarza nie przeczytałeś, ty prostaku.

:D , też tak myślę Niewiasto , same slogany i nic więcej. Panie Przemku radzę poczytać profesora Kierżunia :) Biznesu nie zrobił , ale zna sie na ekonomi. A Pan Florek ze swoim zapędem do globalizmu wpisuje mi się na listę NWO. Tylko czekać , aż przeniesie fabryki do Chin , bo tam jest tańsza siła robocza. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
3 maja 2013r. o 16:32
Pannazdzieckiem napisał(a): .

:D , też tak myślę Niewiasto , same slogany i nic więcej....(...) A Pan Florek ze swoim zapędem do globalizmu wpisuje mi się na listę NWO. Tylko czekać , aż przeniesie fabryki do Chin , bo tam jest tańsza siła robocza. :)

To jesteśmy zgodni co do oceny tego artykuliku. Pan Florek "odkrywa" oczywiste sprawy. Ale oczywiste dla tych , którzy mają pojęcie o ekonomii , zrządzaniu , gospodarce i polityce. Samo pojęcie jednak nie wystarcza , musi być poparte doświadczeniem czyli doskonałą praktyką. :*
4335
3 maja 2013r. o 16:35
Biznes przestaje się chyba kręcić , skoro wziął się za pisanie książek , z parciem na politykę , może dołączy nawet do innego znanego biznesmena ... wiecie Kogo mam na myśli :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
3 maja 2013r. o 16:40
Pannazdzieckiem napisał(a): Biznes przestaje się chyba kręcić , skoro wziął się za pisanie książek , z parciem na politykę , może dołączy nawet do innego znanego biznesmena ... wiecie Kogo mam na myśli :D

:D :D
~skorn niezalogowany
3 maja 2013r. o 17:03
Ja nie wiem. Kogo masz na myśli, Czytelniku?

Zastosowana autokorekta

4335
3 maja 2013r. o 17:45
~virgo napisał(a): Witaj Faceciezdzieckiem

Wybacz , Niewiasto w ferworze dyskusji nie odpowiedziałem na Twe słowa . Ale tak mnie Skornik wkurzył , że sama rozumiesz , nie mogłem narażać Cię na swoją złość . Uwielbiam mądre Kobiety , mając zaszczyt być własnością Takiej Jednej , wiem , czym jest Kobieca mądrość. To kiedy to piwko ? :)

Widzisz Młody Padawanie , jak łatwo Cię sprowokować do nienawiści . Jeszcze wielu rzeczy musisz się nauczyć. :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo