Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
~:) niezalogowany
10 maja 2013r. o 13:25
to nie ja ...ale chętnie..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~virgo niezalogowany
10 maja 2013r. o 22:12
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): No ale znam jeszcze jedno... ;)
Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie świnią.
To też Piłsudskiego...

:D Słuchaj starca , który dumy pieje. Nie znałem tego powiedzenia Kolego 217 :) Dziękuję Ci :)

A to jeszcze jedno powiedzenie Piłsudskiego :

"Polacy są narodem idiotów. "

— Józef Piłsudski

Ja znam inne słowa: "kto za młodu nie był buntownikiem..." pozostała część się zgadza...

9176
kc
10 maja 2013r. o 22:16
~virgo napisał(a): A to jeszcze jedno powiedzenie Piłsudskiego :

"Polacy są narodem idiotów. "

Zgadzasz się z nim ?
~virgo niezalogowany
10 maja 2013r. o 22:23
kc , to nie ma znaczenia czy się z NIM zgadzam. To Jego słowa. Pnadto w Polsce żyją potomkowie wielu innych narodów...I też są Polakami....
9176
kc
10 maja 2013r. o 22:40
~virgo napisał(a): kc , to nie ma znaczenia czy się z NIM zgadzam. To Jego słowa. Pnadto w Polsce żyją potomkowie wielu innych narodów...I też są Polakami....

Mam rozumieć, że jeśli mowa o rodowitych Polakach to się zgadzasz, a jeśli są tą potomkowie innych narodów żyjący w Polsce, to nie ? : )
~virgo niezalogowany
11 maja 2013r. o 17:40
kc , nie żądaj ode mnie odpowiedzi .Ty zaś masz prawo odbierać tekst według własnego osądu .Może być tak , może być całkiem odwrotnie. :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 maja 2013r. o 21:37
kc napisał(a):
Mam rozumieć, że jeśli mowa o rodowitych Polakach to się zgadzasz, a jeśli są tą potomkowie innych narodów żyjący w Polsce, to nie ? : )

Feministka Kc, zwana przeze mnie wcześniej Wędrowcem .... rozrabia , .... wzorem swego autorytetu Szczuki , czy jak Jej tam :)
Asymilacja w naturze , Droga Kc , oznacza rówież innowierców w polskości , podobnie jak afroamerykanów w Północnej Ameryce. Absolutnie wszystko jest emanancją Stwórcy. Trzeba wreszcie to zrozumieć , że nie podział jest wartością samą w sobie , a pojednanie.

Wyciągnij więc rękę Droga Kc ... do Niewiasty :)
Dobranoc Szanownym Paniom , uwielbiam mądre Kobiety , mam szczęście i zaszczyt być własnością Jednej Takiej :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
11 maja 2013r. o 22:03
Pannazdzieckiem napisał(a): Feministka Kc, zwana przeze mnie wcześniej Wędrowcem .... rozrabia , .... wzorem swego autorytetu Szczuki , czy jak Jej tam :)
Asymilacja w naturze , Droga Kc , oznacza rówież innowierców w polskości , podobnie jak afroamerykanów w Północnej Ameryce. Absolutnie wszystko jest emanancją Stwórcy. Trzeba wreszcie to zrozumieć , że nie podział jest wartością samą w sobie , a pojednanie.

Wyciągnij więc rękę Droga Kc ... do Niewiasty :)
Dobranoc Szanownym Paniom , uwielbiam mądre Kobiety , mam szczęście i zaszczyt być własnością Jednej Takiej :)

Drogi Pannozdzieckiem : ). Nie jestem feministką, ani Wędrowcem, a moim autorytetem na pewno nie jest pani Szczuka. Nie widzę analogii pomiędzy Twoim wywodem a moją wymianą zdań z virgo.

PS Twój dziwny wpis składam na kark tego, że pewnie jesteś po kilku piwach. Jeśli nie, to zacznę wątpić w Twoją inteligencję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.