#Pannazdzieckiem nieaktywny 11 maja 2013r. o 22:33
Droga Kc :* Dlaczego mężczyzna musi być koniecznie utożsamiany z wypitym piwem . To że je lubię , nie oznacza tego , że alkocholikiem jestem. Pojednanie może być Tobie dziwadłem ,ale dla mnie jest Istotą Stwórcy. Miałem wcześniej wrażenie , że myślisz jak Wędrowiec. Myliłem się , mylić się jest rzeczą ludzką. Jeśli zaś chodzi o moją inteligencję ... jest bez znaczenia , najważniejsze jest to , aby inni zrozumieli , pomożesz Towarzyszko ? :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Droga Kc :* pomożesz Towarzyszko ? :)
Tak, Panno, pomogę :* W końcu zrozumiałam, to co chcesz przekazać całemu światu :* Razem dokonamy niemożliwego :* Ptaszki śpiewają :* Miłej niedzieli :*
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
kc napisał(a): Tak, Panno, pomogę :* W końcu zrozumiałam, to co chcesz przekazać całemu światu :* Razem dokonamy niemożliwego :* Ptaszki śpiewają :* Miłej niedzieli :*
Pannazdzieckiem napisał(a): Feministka Kc, zwana przeze mnie wcześniej Wędrowcem .... rozrabia , .... wzorem swego autorytetu Szczuki , czy jak Jej tam :)
Asymilacja w naturze , Droga Kc , oznacza rówież innowierców w polskości , podobnie jak afroamerykanów w Północnej Ameryce. Absolutnie wszystko jest emanancją Stwórcy. Trzeba wreszcie to zrozumieć , że nie podział jest wartością samą w sobie , a pojednanie.
Wyciągnij więc rękę Droga Kc ... do Niewiasty :)
Dobranoc Szanownym Paniom , uwielbiam mądre Kobiety , mam szczęście i zaszczyt być własnością Jednej Takiej :)
Drogi Pannozdzieckiem : ). Nie jestem feministką, ani Wędrowcem, a moim autorytetem na pewno nie jest pani Szczuka. Nie widzę analogii pomiędzy Twoim wywodem a moją wymianą zdań z virgo.
PS Twój dziwny wpis składam na kark tego, że pewnie jesteś po kilku piwach. Jeśli nie, to zacznę wątpić w Twoją inteligencję.
Elementarz gospodarczy.
Podstawowym warunkiem zmian na lepsze dla Polaków jest zaniechanie przez wszystkich sporów ideologicznych i skupienie się na tworzeniu gospodarki maksymalnie wolnorynkowej.
Wolny rynek to nie tylko produkcja i usługi .Wolny rynek to możliwości nabywcze pojedynczego człowieka.Skarb państwa nakładając wszelkiego autoramentu podatki , opłaty , akcyzy , zezwolenia na firmy w praktyce nakłada je na najzwyklejszych ludzi.Bo to oni są ostatnim ogniwem wolnego rynku jako nabywcy lub docelowi płatnicy.Zatem zapraszam wszystkich na chwilę refleksji i zadumy nad przyszłością .W tej przyszłości będą przecież żyły nasze dzieci i wnuki.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.