Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biuro Redakcji Bolec.Info dla Ciebie!
~Unum niezalogowany
29 marca 2013r. o 20:58
maksymek napisał(a): Bardziej ........... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz brukowca który wydajecie.

Dokładnie! W czasach gdy sprawy załatwia się na telefon lub mailem, Bolec to piętnuje i dla odmiany pisze pochwalny tekst o biurze, do którego trzeba przecież osobiście pójść. To nie te czasy! Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem ale widzę że Bolec cofa się do poprzedniego wieku

Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:47 - powód: poprawione cytowanie (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10480
#Kaliszczak nieaktywny
29 marca 2013r. o 21:01
Jest w tekście trochę uszczypliwości wobec dokuczliwej konkurencji ale jest ona, w moim przeświadczeniu, usprawiedliwiona - właśnie z powodu tej permanentnej i złośliwej dokuczliwości wobec Bolec.info w felietonach i specjalnie Wam poświęconym wątku dyskusyjnym na forum animowanych przez parę dziennikarzy tego, jak określiliście, portalu z blokowiska.
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 21:02
~Unum napisał(a): Dokładnie! W czasach gdy sprawy załatwia się na telefon lub mailem, Bolec to piętnuje i dla odmiany pisze pochwalny tekst o biurze, do którego trzeba przecież osobiście pójść. To nie te czasy! Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem ale widzę że Bolec cofa się do poprzedniego wieku

oj grubo się mylisz kolego, bolec jeszcze jest w poprzednim wieku , do tego jeszcze nie wszedł :> :D

Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:17 - powód: korekta cytowania (moderator)
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 21:05
~ napisał(a): oj grubo się mylisz kolego, bolec jeszcze jest w poprzednim wieku , do tego jeszcze nie wszedł :> :D

To , że masz internet nie oznacza , że intelektualnie nie jesteś na poziomie neandertalczyka!! :D
~inka niezalogowany
29 marca 2013r. o 21:39
Gratuluje biura .Nie wszystkie dziadki i babcie mają internet a dłuzsza rozmowa telefoniczna kosztuje.Boje się tylko czy wytrzymacie gadulstwo .Wszystko przed Wami Powodzenia
1078
#maksymek nieaktywny
29 marca 2013r. o 21:57
Choć może i ja skorzystam z tego biura żeby złożyć odpowiednie żądania.... Ale to w swoim czasie.

Dopisane 29.03.2013r. o godz. 21:57:

maksymek napisał(a): "W przeciwieństwie do innych redakcji nie ukrywamy się przed czytelnikami w mieszkaniach w blokowiskach, nie każemy do siebie dzwonić, żeby zainteresować nas jakimś tematem - mówi Katarzyna Bodzioch, wydawca i redaktor naczelna Bolec.Info. "

Bardziej ....... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz........... który wydajecie. Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:46 - powód: złośliwości (moderator)

Moderatorze - określenie "brukowiec", które zostało ocenzurowane kropkami, nie jest złośliwością, tylko stwierdzeniem faktu. To fachowe określenie. Mam prawo go używać. Jeżeli ogranicza mi się tak prozaiczną rzecz, to żądam osunięcia mojego profilu i wszelkiej aktywności w Waszej bazie ogłoszeń i płatnych reklam
1
emem
29 marca 2013r. o 21:58
~Unum napisał(a): Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem

Zadzwonic i wyslac maila tez mozesz, ale sa tez sprawy i tematy, na ktore lepiej porozmawiac w cztery oczy :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
29 marca 2013r. o 21:59
~Unum napisał(a):
maksymek napisał(a):
Bardziej ........... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz ........... który wydajecie.

Dokładnie! W czasach gdy sprawy załatwia się na telefon lub mailem, Bolec to piętnuje i dla odmiany pisze pochwalny tekst o biurze, do którego trzeba przecież osobiście pójść. To nie te czasy! Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem ale widzę że Bolec cofa się do poprzedniego wieku

Oj bzdury:) Z nami można "wszystko załatwić" każdą możliwą drogą:) emailem i telefonicznie, a na dodatek można jeszcze nas odwiedzić, jeśli ktoś miałby na to ochotę (a tego nie mają inni) - dla wielu czytelników to ważne. Można też bez problemu skontaktować się z nami również poprzez nasz profil na Facebooku:)

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Życzenia