maksymek napisał(a): Bardziej ........... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz brukowca który wydajecie.
~Unum napisał(a): Dokładnie! W czasach gdy sprawy załatwia się na telefon lub mailem, Bolec to piętnuje i dla odmiany pisze pochwalny tekst o biurze, do którego trzeba przecież osobiście pójść. To nie te czasy! Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem ale widzę że Bolec cofa się do poprzedniego wieku
~ napisał(a): oj grubo się mylisz kolego, bolec jeszcze jest w poprzednim wieku , do tego jeszcze nie wszedł :> :D
maksymek napisał(a): "W przeciwieństwie do innych redakcji nie ukrywamy się przed czytelnikami w mieszkaniach w blokowiskach, nie każemy do siebie dzwonić, żeby zainteresować nas jakimś tematem - mówi Katarzyna Bodzioch, wydawca i redaktor naczelna Bolec.Info. "
Bardziej ....... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz........... który wydajecie. Zmoderowano 29.03.2013 godz.21:46 - powód: złośliwości (moderator)
~Unum napisał(a): Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem
~Unum napisał(a):maksymek napisał(a):
Bardziej ........... tekstu nie mogła sobie Pani ubzdurać. Do tej pory WŁAŚNIE NA TYM polegała Wasza praca - siedzenie w mieszkaniach, blokowiskach, odbierając telefony, a teraz podajecie że jesteście Najlepsi, bo nie tak jak Inni, wybijacie się - a czym - biurem :] Dla mnie rzecz zbędna, która nie wpłynie znacząco na jakość waszej bazy ogłoszeń i płatnych reklam oraz ........... który wydajecie.
Dokładnie! W czasach gdy sprawy załatwia się na telefon lub mailem, Bolec to piętnuje i dla odmiany pisze pochwalny tekst o biurze, do którego trzeba przecież osobiście pójść. To nie te czasy! Ja wolę, gdy mogę coś załatwić na telefon czy e-mailem ale widzę że Bolec cofa się do poprzedniego wieku