Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biuro Redakcji Bolec.Info dla Ciebie!
1
emem
29 marca 2013r. o 21:59
maksymek napisał(a): Choć może i ja skorzystam z tego biura żeby złożyć odpowiednie żądania.... Ale to w swoim

Zapraszam!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 22:02
Temat polewka na miejskie drzewka :D
~ niezalogowany
29 marca 2013r. o 23:13
emem napisał(a):
Zwirz napisał(a): Wpadne zobacze ;)

Zapraszamy 8 kwietnia! :-)

po co mam isc?? blagac zebysie publikowali moje posty???

zenada - do piaskownicy dzieciaki!!!!
~skorn niezalogowany
30 marca 2013r. o 0:02
jegomosc napisał(a): Oj bzdury:) Z nami można "wszystko załatwić" każdą możliwą drogą:) emailem i telefonicznie, a na dodatek można jeszcze nas odwiedzić, jeśli ktoś miałby na to ochotę (a tego nie mają inni) - dla wielu czytelników to ważne. Można też bez problemu skontaktować się z nami również poprzez nasz profil na Facebooku:)

Jak długo krytyka bolec.info, na bolec.info, podlega moderacji, tak długo jakiekolwiek pisanie o "załatwieniu wszystkiego" jest zwykłą nieprawdą. Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi, a wy macie chorobliwą wręcz alergię na nią. A szkoda, bo własnie to mogłoby odróżniać was od konkurencji, zamiast do niej upodabniać.

1
emem
30 marca 2013r. o 6:30
Skorn, krytyki sie nie boimy.
Zapraszamy na spotkanie do naszego biura!

~STRIX niezalogowany
30 marca 2013r. o 10:23
Najpierw poprawcie wyglad strony, doprowadzcie ja do jakiegos ladu, a pozniej otwierajcie biuro redakcji ;)
denerwuja mnie reklamy ktorych na waszej stronie jest ... DUZO.
Niestety AdBlock nawet nie daje rady bo blokuje rowniez zdjecia w ogloszeniach, kolo sie zamyka. Otwierajac strone pierw widze 5-6 reklam pod soba i dopiero jak przewine strone w dol to... ŁAŁ! jest bolec.info! i prosze was, nie mowcie ze z reklam tylko ta strona sie utrzymuje! OK! moga byc 2 na gorze i by wystarczylo ale tak to jest jak czlowiek jest za bardzo lapczywy...
3145
#hemi nieaktywny
30 marca 2013r. o 10:47
cyt:" biurze Redakcji Bolec.Info będą dyżurowali dziennikarze"
Znaczy się kto? ;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
1
emem
30 marca 2013r. o 11:24
~STRIX napisał(a): Najpierw poprawcie wyglad strony, doprowadzcie ja do jakiegos ladu, a pozniej otwierajcie biuro redakcji ;)
denerwuja mnie reklamy ktorych na waszej stronie jest ... DUZO.
Niestety AdBlock nawet nie daje rady bo blokuje rowniez zdjecia w ogloszeniach, kolo sie zamyka. Otwierajac strone pierw widze 5-6 reklam pod soba i dopiero jak przewine strone w dol to... ŁAŁ! jest bolec.info! i prosze was, nie mowcie ze z reklam tylko ta strona sie utrzymuje! OK! moga byc 2 na gorze i by wystarczylo ale tak to jest jak czlowiek jest za bardzo lapczywy...

STRIX, dziekuje za Twoja opinie.
Nad wygladem strony obecnie pracujemy. Wkrotce nowa odslona.

Do zobaczenia!

Dopisane 30.03.2013r. o godz. 11:24:

hemi napisał(a): cyt:" biurze Redakcji Bolec.Info będą dyżurowali dziennikarze"
Znaczy się kto? ;)

Dziennikarze Bolec.Info, ktorzy na co dzien przygotowuja informacje, przeprowadzaja wywiady itd (Kazimierz, Angelika, Krzysztof, Katarzyna) :)

Zapraszamy!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza