Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Torty (ciasta) na wesele

~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 16:37
Widzę że niepotrzebnie wpisywałam wczesniej cenę jaką oferuję za kg tortu bo wywiązała się tu niemła atmosfera...
Po co te manifestacje..kto lepiej, kto drożej a kto taniej?
Niech każdy robi jak uważa. Kto chce niech zamawia kto nie chce niech ogląda....fakt wykrawacze kupuje się raz, ale z drugiej strony takie tanie też nie są..a bez nich można się obejść..wystarczy trochę kreatywności. Ale za coś też te wykrawacze trzeba kupić więc rozumiem to oburzenie.
Z tym że czas nie jest cenny się nie zgodzę....mając dzieci.
Kolejna dygrsja :D nie tylko Wilton jest dobrą firmą...a Pani Agnieszka z Jeleniej faktycznie w okolicy nie ma sobie równych...za zdolności się płaci..
Zawsze można zrobić sobie w domu tort samemu..
Co kto woli ;)
PS: Jak pytałam w cukierni Furtak w Galerii to powiedzieli mi że kg tortu artystycznego kosztuje 79zł..tyle na pewno bym nie dała.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 16:40
Jeszcze dodam że jak pytałam w Bolcu po cukerniach czy sprzedają torty artystyczne...to nie wiedzieli oco mi chodzi.. :D
~zartujesz niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:08
Wlasnie zamowilam w cukierni Nowa -artystyczny tort do wyboru tez specjalny cukier albo tzw.kolderka marepanowa - 5 pietrowy tak tak za 500 zl z dowozem .I tyle.ja wiem ze czujesz oddech konkurencji ale bez przesady a jeszcze czy podpiszesz sie pod swoim dzielem ze swiezy i zjadliwy jakby nie daj co?Na stronie tej cukierni jest 1/10 tego co oferuja.Powinnas tam przejsc sie i zobaczyc ze jest wsystko czego klient sobie zazyczy.Nawet pomysly innych mlodych par.
10378
#bromba nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 17:08
Jaka tam nie miła atmosfera? :D Po prostu dyskusja.No i tu nie chodzi o to kto ma jakie zdolności ,tylko ,ze faktycznie nie nalezy sobie zadac wygórowanych cen ,za cos co nie powinno tyle kosztować,bo to wziawszy na logikę na prawdę przesadnie dużo 80,70 ,60 zł za kilogram,to tylko mąka ,cukier ,jajka,czasem tłuszcz,mleko i barwniki ,żaden cud,i na pewno mało kto sie skusi na takie ceny.
~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:20
~zartujesz napisał(a): Wlasnie zamowilam w cukierni Nowa -artystyczny tort do wyboru tez specjalny cukier albo tzw.kolderka marepanowa - 5 pietrowy tak tak za 500 zl z dowozem .I tyle.ja wiem ze czujesz oddech konkurencji ale bez przesady a jeszcze czy podpiszesz sie pod swoim dzielem ze swiezy i zjadliwy jakby nie daj co?Na stronie tej cukierni jest 1/10 tego co oferuja.Powinnas tam przejsc sie i zobaczyc ze jest wsystko czego klient sobie zazyczy.Nawet pomysly innych mlodych par.

Widzisz...może tam nie byłam;) ale tam gdzie byłam lub gdzie dzwoniłam ..nie mieli rewelacji..że tak to ujmę..zrobię sobie sama taki w domu. Po drugie ...jaki oddech konkurencji? Napisałam tyle co wiem.
I tak podpisuje się po tym że mój tort jest świeży i zjadliwy. Nie znasz mnie a coś insynuujesz??? to już chyba było trochę wredne.
I powtarzam kolejny raz...nikogo nie zmuszam aby u mnie zamawiał? więc co to za wzburzenie?

PS: na ile osób zamawiałaś ten torcik za 500zł?
~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:23
bromba napisał(a): Jaka tam nie miła atmosfera? :D Po prostu dyskusja.No i tu nie chodzi o to kto ma jakie zdolności ,tylko ,ze faktycznie nie nalezy sobie zadac wygórowanych cen ,za cos co nie powinno tyle kosztować,bo to wziawszy na logikę na prawdę przesadnie dużo 80,70 ,60 zł za kilogram,to tylko mąka ,cukier ,jajka,czasem tłuszcz,mleko i barwniki ,żaden cud,i na pewno mało kto sie skusi na takie ceny.

Oj moja droga...mam koleżanki które prowadza blogi..np z Krakowa czy Gdyni i mają ceny za kg 60zł a za 3D 70zł...i wyobraź sobie że wciąż mają klientów ;)
~mama panny mlodej niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:24
bromba napisał(a): Jaka tam nie miła atmosfera? :D Po prostu dyskusja.No i tu nie chodzi o to kto ma jakie zdolności ,tylko ,ze faktycznie nie nalezy sobie zadac wygórowanych cen ,za cos co nie powinno tyle kosztować,bo to wziawszy na logikę na prawdę przesadnie dużo 80,70 ,60 zł za kilogram,to tylko mąka ,cukier ,jajka,czasem tłuszcz,mleko i barwniki ,żaden cud,i na pewno mało kto sie skusi na takie ceny.
Prosze Pani czy moge gdzies zobaczyc Pani Torty?albo jakis kontakt?
~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:31
~mama panny mlodej napisał(a):
Prosze Pani czy moge gdzies zobaczyc Pani Torty?albo jakis kontakt?

http://tortyiciastaa.blogspot.com/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza