Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Torty (ciasta) na wesele

~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:52
~ala napisał(a): aarozumiem ze jest Pani gruntownie wyksztalcona w tym temacie to proponuje otworzyc taka cukiernie artystyczna albo chociaz witryne w internecie, jakis baner albo wielki szyld za szkle jak widzialam na Zachodzie piekna oferte wkleic, namalowac ,wycenic i....czekac pod nr telefonu i emailem na klientow.Powaznie pisze spodkalam sie z tym we Francji no ale to byl sztukmistrz.Kolejka byla na rok z kawalkiem.Jest taka pani k.Chojnowa prosze sprobowac sie dowiedziec na kiedy mozna zamowic do konca br.nic cena artystycznego (wyprobowanego) 45zl/kg a w stylu angielskim 50 zl/kg.Ma taka renome a mimo to nie winduje cen i doklada swoj odpowiednio zabezpieczony transport.Cena renomy sie nie zbuduje, a stracic mozna duzo.

to prawda.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:53
~ napisał(a): A czy ja znam ten temat "od kuchni" czy nie, tego akurat nie wiesz, więc oszczędź sobie, spasuj, idź na spacer, polecam ;)

Już byłam :P
~BC niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:54
Widocznie za krótko :(
~aagaa22 niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:55
a jakieś namiary na tą Panią z Chojnowa? czysta ciekawość, chciałabym zobaczyć jej dzieła.
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 17:57
~BC napisał(a): Widocznie za krótko :(

ludzie co z Wami? tu słowa nie można napisać bo zaraz agresja Wam skacze.
Chyba miało być o tortach?
~juz wiem ze nie wiem niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 18:02
~aagaa22 napisał(a): Widzisz...może tam nie byłam;) ale tam gdzie byłam lub gdzie dzwoniłam ..nie mieli rewelacji..że tak to ujmę..zrobię sobie sama taki w domu. Po drugie ...jaki oddech konkurencji? Napisałam tyle co wiem.
I tak podpisuje się po tym że mój tort jest świeży i zjadliwy. Nie znasz mnie a coś insynuujesz??? to już chyba było trochę wredne.
I powtarzam kolejny raz...nikogo nie zmuszam aby u mnie zamawiał? więc co to za wzburzenie?

PS: na ile osób zamawiałaś ten torcik za 500zł?
na 120 osob.A kim jestes? bo juz nic nie wiem Agnieszka.Ania ,Dorota czy ktos calkiem inny? I wcale nie chcialam byc wredna Cukiernia daje Fakture bez ktorej czesto nie przyjma do restauracji czy na sale bankietowa bo sie boja saneidu zwlaszcza w lecie jakby co.Tort bedzie 5 pietrowy w stylu angielskim za 500 zl. Jeszcze w temacie ceny to cukiernia w galerii AFurtok to renoma na D.Slasku(Jawor) bierze MNIEJ niz osoba ktora tu na forum napisala ze 80 zl/kg.
~wiem niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 18:34
~juz wiem ze nie wiem napisał(a):
~aagaa22 napisał(a):
Widzisz...może tam nie byłam;) ale tam gdzie byłam lub gdzie dzwoniłam ..nie mieli rewelacji..że tak to ujmę..zrobię sobie sama taki w domu. Po drugie ...jaki oddech konkurencji? Napisałam tyle co wiem.
I tak podpisuje się po tym że mój tort jest świeży i zjadliwy. Nie znasz mnie a coś insynuujesz??? to już chyba było trochę wredne.
I powtarzam kolejny raz...nikogo nie zmuszam aby u mnie zamawiał? więc co to za wzburzenie?

PS: na ile osób zamawiałaś ten torcik za 500zł?
na 120 osob.A kim jestes? bo juz nic nie wiem Agnieszka.Ania ,Dorota czy ktos calkiem inny? I wcale nie chcialam byc wredna Cukiernia daje Fakture bez ktorej czesto nie przyjma do restauracji czy na sale bankietowa bo sie boja saneidu zwlaszcza w lecie jakby co.Tort bedzie 5 pietrowy w stylu angielskim za 500 zl. Jeszcze w temacie ceny to cukiernia w galerii AFurtok to renoma na D.Slasku(Jawor) bierze MNIEJ niz osoba ktora tu na forum napisala ze 80 zl/kg.
No cos wkleje to jest tylko przykladhttp://slubowisko.pl/produkt/trafunek-bis-sp-z-oo/tort-weselny,16927 -490 zl, sa inne rowniez z cenami.
~ niezalogowany
20 kwietnia 2013r. o 19:03
http://slubowisko.pl/produkt/werynscy-sp-c-cukiernia-i-piekarnia-werynski/tort-weselny-hawajskie-wesele,158 To nie sa stare wklejki ale niedrogie i ladne,mam nadzieje ze smaczne.Bylam ostatnio na weselu gdzie tort byl Od Mistrza Sowy mlodzi byli zachwyceni wygladem podobnym do tego http://slubowisko.pl/produkt/cukiernia-iwona/torty-weselny,15471 tylko w innej kolorystyce goscie zachwyceni smakiem (bo lekki i wilgotny)mimo tylu pieter a Rodzice wcale cena nie porazeni bo na 100 osob600zl.Sowa -mistrz nad mistrze.,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo