witam , na ul. Prusa , był punkt napełniania pojemników , czy jest taki tez w bolesławcu , pilne 1 Dzieki za info które z pewnoscią przyda sie równiez innym . .
Też miałam ciągły problem z tuszem. Dodatkowo wybierałem takie drukarki, do których tusze były czasem dość drogie. U mnie był też problem z zasychajacymi tuszem, ponieważ miałam przerwy w drukowaniu, a nie zawsze pamiętaliśmy o tym, żeby raz na jakiś czas coś wydrukować. W końcu kupiłam laserową i mam święty spokój. Co prawda drukuje tylko na czarno, bo nie potrzebuje kolorowej, ale zakup tonera na Allegro to koszt około 30 zł z przesyłką. Polecam i Wam się zastanowić, czy to nie tańsze rozwiązanie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.