Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czytelnicy są najważniejsi
~ niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 9:23
emem napisał(a):
~ napisał(a): Było by super gdybyście byli bezstronni a ukierunkowani jesteście tylko na "opluwanie" władzy i podawanie nierzetelnych informacji.

Anonimie pomylily Ci sie strony.

nie pomyliły mi się strony
(nie rób z siebie mięty)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
9 kwietnia 2013r. o 9:46
Ciesze sie zatem, ze ten "nierzetelny" portal, jak nazywasz Bolec.Info daje Ci mozliwosc anonimowego wypowiadania sie - takze w sposob krytyczny wzgledem samego portalu :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 9:56
emem napisał(a): Ciesze sie zatem, ze ten "nierzetelny" portal, jak nazywasz Bolec.Info daje Ci mozliwosc anonimowego wypowiadania sie - takze w sposob krytyczny wzgledem samego portalu :-)

Takie rzeczy tylko u nas:)

www.djdowynajecia.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 10:11
Vinyl,
pomimo całej sympatii, którą Ciebie darzę ( za całokształt ), muszę jednak skrytykować ( za szczegóły ) : )

Przestań ( przestańcie ) rozpoczynać zdanie od myślnika !
Różnica wieku między mną a Tobą ( Kazimierzem i Angeliką również ) nie jest na tyle duża, aby podstawy pisowni języka polskiego tak drastycznie się zmieniły.
Mnie uczono, że zdanie rozpoczynamy od "wielkiej litery".
Ewentualnie akapitu : )

"Bolec.Info to jedyny portal w regionie, którego redaktorzy zapraszają na bezpośrednie spotkanie w siedzibie swojej Redakcji."
Ciekawe jaki "region" miałeś ( mieliście ) na myśli, pisząc powyższe zdanie ?

Nie interesuje mnie życie prywatne innych użytkowników portalu Bolec.Info, ale ponieważ jest to informacja ... oficjalna : )
Twoja żona ma na imię Angelika czy ... Angielika ?

Pozdrawiam

41
#jegomosc nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 10:30
Hegemon napisał(a): Vinyl,
pomimo całej sympatii, którą Ciebie darzę ( za całokształt ), muszę jednak skrytykować ( za szczegóły ) : )

Przestań ( przestańcie ) rozpoczynać zdanie od myślnika !
Różnica wieku między mną a Tobą ( Kazimierzem i Angeliką również ) nie jest na tyle duża, aby podstawy pisowni języka polskiego tak drastycznie się zmieniły.
Mnie uczono, że zdanie rozpoczynamy od "wielkiej litery".
Ewentualnie akapitu : )

"Bolec.Info to jedyny portal w regionie, którego redaktorzy zapraszają na bezpośrednie spotkanie w siedzibie swojej Redakcji."
Ciekawe jaki "region" miałeś ( mieliście ) na myśli, pisząc powyższe zdanie ?

Nie interesuje mnie życie prywatne innych użytkowników portalu Bolec.Info, ale ponieważ jest to informacja ... oficjalna : )
Twoja żona ma na imię Angelika czy ... Angielika ?

Pozdrawiam

Witaj Hegemonie!:)

Nie jestem autorem tego tekstu (byłoby dość śmiesznie cytować samego siebie w tekście), ale mogę ci powiedzieć, że "od myślnika" zapisuje się wypowiedzi konkretnych osób. To ogólnie przyjęty i stosowany przez nas sposób zapisu "dialogów". Jeśli jest niepoprawny proszę cię wskaż mi konkretne źródło gdzie przeczytam jak to robić:)

Przy okazji, zupełnie serio, zapraszam cię do biura redakcji na kawę lub herbatę:)

Warto zaznaczyć, że poza godzinami dyżurów oczywiście też można się z nami spotkać, najlepiej jednak wcześniej zadzwonić na któryś z podanych numerów.

www.djdowynajecia.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 10:41
Vinyl,
wypowiedziałeś się tylko w kwestii, która NIE BYŁA PYTANIEM z mojej strony : )

41
#jegomosc nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 10:47
Hegemon napisał(a): Vinyl,
wypowiedziałeś się tylko w kwestii, która NIE BYŁA PYTANIEM z mojej strony : )

Moja żona nazywa się Angelika:) ("g" możesz czytać jako "dż"). Region to pojęcie dość nieostre, nie znam też szczegółów działania wszystkich z ościennych powiatów, jednak na pewno na ciaaaaasnym rynku medialnym naszego powiatu jesteśmy jedynym portalem-gazetą posiadającą redakcję. Jesteśmy też jedyną redakcją z którą możesz polemizować na jej portalu - tak, wiem, że o to też nie pytałeś.

www.djdowynajecia.pl
~Zosia niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 10:48
Panie Hegemonie, sugeruję "przyklejanie" nawiasów do wyrazu, które go zawierają. Tak jest poprawnie. :) I proszę pamiętać, aby zwracać komuś uwagę w kwestii pisowni, to samemu należy być ekspertem, bo inaczej wygląda to dość zabawnie :) Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza