Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czytelnicy są najważniejsi
2951
#Anonim2951 nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 11:39
Dziękuję 79.190.178.** za zwrócenie uwagi na moje "nawiasy".
Oczekuję Twoich dalszych wpisów.
Jednak bardziej ukierunkowanych na "PROBLEM", niż na moją skromną osobę : )

PS.
Vinyl,
jeżeli pozwolisz, to będę czytał tylko ż : )
Bo ANŻELA (Angel-a) lepiej brzmi w moich uszach niż ANDŻELIKA : )

"Adres e-mail dziennikarzy
Redakcja Bolec.Info - [email protected]
Angielika Krzemińska - [email protected]
Krzysztof Krzemiński - [email protected]
Kazimierz Marczewski - [email protected]"

Dopisane 09.04.2013r. o godz. 11:39:

jegomosc napisał(a): ... Jesteśmy też jedyną redakcją z którą możesz polemizować na jej portalu - tak, wiem, że o to też nie pytałeś.

"Zaaferowany" Zosią i dż dopiero doczytałem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 11:46
To co z tą kawą/herbatą?!:)

www.djdowynajecia.pl
~Zosia niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 11:47
Hegemonie, ależ tematem nie jest Pana osoba tylko poprawna pisownia. Niezbyt właściwe też jest odpowiadać mi (i innym bolecnautom) odwołując się do mnie (do piszących) po cząstkowym numerze. Skąd inni mają wiedzieć, z kim prowadzi Pan dialog, skoro nr IP jest dla nich ukryty? I jeszcze jedno, skoro ma Pan dostęp do numerów IP to zdaje się jest Pan moderatorem i tego typu uwagi powinien Pan raczej opisywać w prywatnej korespondencji z Redakcją, a nie pisać nie na temat. Pozdrawiam
~ niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 12:11
Zosia, numer IP ( niemal cały) jest widoczny dla każdego, zalogowanego użytkownika portalu. :)
10582
#Kolec nieaktywny
9 kwietnia 2013r. o 12:14
Szanowna Pani Zosiu. Pragnę jedynie doprecyzować, że częściowy ( 3 członowy) IP widoczny jest dla użytkowników z zarejestrowanym nickiem. Ale jest to wyłącznie częściowy nnr IP. Pozdrawiam
~ niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 12:16
Przypominam Hegemonowi (już nie pierwszy raz) że istnieje takie coś jak "cytuj tego posta". Nie musisz wpisywać IP i to na dodatek niepełnego.
2884
ela
9 kwietnia 2013r. o 14:48
Hegemon napisał(a): ... ma na imię Angelika czy ... Angielika ?

Po polsku Anielica czyli Anielcia :), ładnie :)
~skorn niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 15:27
jegomosc napisał(a):
emem napisał(a): Ciesze sie zatem, ze ten "nierzetelny" portal, jak nazywasz Bolec.Info daje Ci mozliwosc anonimowego wypowiadania sie - takze w sposob krytyczny wzgledem samego portalu :-)

Takie rzeczy tylko u nas:)

o tak, lol!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza