Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czytelnicy są najważniejsi
~Nina niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 16:30
Skoro "czytelnicy są najważniejsi" to czemu ramka z ostatnim postami na forum spadła niżej a wyżej weszły az 4! reklamy? To zrobilo sie niewygodnie i nieprzejrzyste. Poprawcie to jakos.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~asia niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 17:29
Szanowna Redakcjo.
Czy to nie na budynku Waszej nowej redakcyjnej siedzibie widuję od kilkunastu dni tablicę ,Na sprzedaż'' ?
~ niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 19:03
Rzekłbym, że biuro trochę w polu jest, na obrzeżach. Nie chciałoby mi się tam drałować :P A i co do innych redakcji, to zdaje się, że że otobolesławiec chyba na sierpnia 80 jest, więc to chyba nie takie pierwsze biuro.
~Stary mieszczuch niezalogowany
9 kwietnia 2013r. o 20:11
~ napisał(a): Rzekłbym, że biuro trochę w polu jest, na obrzeżach. Nie chciałoby mi się tam drałować :P A i co do innych redakcji, to zdaje się, że że otobolesławiec chyba na sierpnia 80 jest, więc to chyba nie takie pierwsze biuro.

Nie narzekaj, choć dla mnie starego mieszczucha wszystko co za torami to już wieś ale dla wielu - zwłaszcza młodych, to prawie centrum miasta,
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 9:29
jegomosc napisał(a): To co z tą kawą/herbatą?!:)

Ja nie będę więcej polemizował, a Wy nie będziecie więcej wykorzystywać mojego nick'a do moderacji.
Jeżeli godzisz się na to, aby "TWOJA REDAKCJA" "zatrudniała" TWOJĄ ŻONĘ jako "Angielikę", Twój wybór.
Przy czymś takim, napisanie "pochodząc" zamiast POCHODZĄCY jest małym pikusiem : )
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=8799

PS.
Wszystko zależy od dodatków : )
Herbaty bez cytryny nie pijam.
Kawy bez śmietanki nie pijam.
Herbaty oraz kawy bez cukru nie pijam.

Pozdrawiam
41
#jegomosc nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 9:36
Hegemon napisał(a):
jegomosc napisał(a): To co z tą kawą/herbatą?!:)

Ja nie będę więcej polemizował, a Wy nie będziecie więcej wykorzystywać mojego nick'a do moderacji.
Jeżeli godzisz się na to, aby "TWOJA REDAKCJA" "zatrudniała" TWOJĄ ŻONĘ jako "Angielikę", Twój wybór.
Przy czymś takim, napisanie "pochodząc" zamiast POCHODZĄCY jest małym pikusiem : )
http://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=8799

PS.
Wszystko zależy od dodatków : )
Herbaty bez cytryny nie pijam.
Kawy bez śmietanki nie pijam.
Herbaty oraz kawy bez cukru nie pijam.

Pozdrawiam

Ja nie chcę z toba żadnych "dili" robić, ja po prostu chętnie napiłbym się kawy/herbaty w dobrym towarzystwie. Nie zabraknie śmietanki, cytryny i cukru:)

www.djdowynajecia.pl
2951
#Anonim2951 nieaktywny
12 kwietnia 2013r. o 9:48
jegomosc napisał(a): ... Nie zabraknie ... :)

Oby !

Miłego : )
~Ojciec Smardz niezalogowany
12 kwietnia 2013r. o 10:02
Konkurencyjny portal jest lepszy - nie do przebicia - tam dopiero czytelnik jest NAJWAŻNIEJSZY.

"> ~weteran napisał(a):
> Wcześniej założyłem temat o zimowym śnie, dziwnie zniknął. Dlaczego? Ponieważ jest "niewygodny"."

Żeby nie było złudzeń że czytelnik jest tam najważniejszy pani Grażynka odpowiedziała CZYTELNIKOWI tak:

"> Grażyna napisał(a):

> Są też opinie, które usuwamy, bo to my decydujemy o tym, co czytelnik może tu opublikować."

Życzę powodzenia pani Grażynce i ich czytelnikom.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza