ja sprawdzilem. jeden post neutralny prostujący słowa jak to inny portal ściąga na impreze wiecej osob i ban na ip dożywotni. prawda jest cenzurowana. ale to zrozumiale, wszedzie tak musi byc teraz, jesli chce sie zwiekszac zyski
Moze o tym nie wiesz, ale wiele firm, oprocz celu jakim jest zysk, ma jeszcze misje.
Misja Bolec.Info jest zdefiniowana w dosyc prosty sposob: dostarczac obiektywny informacji dot. powiatu bolesławieckiego oraz udostepniac platforme dajaca mozliwosc swobodnej wypowiedzi, w skrocie: CZYTELNICY SA NAJWAZNIEJSI.
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
emem,
nie bardzo rozumiem dlaczego "pijesz" akurat do mnie ?
Aż tak bardzo "pokręcona" jest moja poprzednia wypowiedź ?
PS.
Ale, jak już uznałeś za stosowne "skomentowanie" mojego posta, to raczej WYTŁUMACZ MI, co miałeś na myśli pisząc : "dostarczac obiektywny informacji" ? : )
nie ma co ukrywac że wiele postow mówiące prawde zniknely takze tutaj. stali bywalcy znaja sprawy. ale nie grożą za to kary i choć przez chwile można o wszystkim podyskutować z adminem.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.