Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzecia rocznica katastrofy smoleńskiej
~anonim niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 14:36
Alter ;
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,13684767,Franciszek_wypowiada_wojne_pedofilii_w_Kosciele.html

Ja także mam ten Wasz zamach w 4 literach.
Więc co ? emem ma moją wypowiedż ocenzurować ,ba wywalić ,a Twoją, PISowskiego Taliba ,,podświetlić '' na czerwono?Komuna imoderacja padła w zeszłym tysiącleciu. Aha i sex przed małżeński jest grzechem,prawda? Nie cierpię ciemnoty,tyle tego mimo prawie bezpłatnego nauczania i internetu.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~GOŚĆ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 14:39
tak naprawdę szkoda tylko załogi, bo to politycy i ta cała śmietanka zginęli na własne życzenie
k a m i k a d z e
nic tylko wysłać tego jednego tupolewa .......

Zmoderowano 10.04.2013 godz.16:36 - powód: caps lock oraz offtop (moderator)
10114
#alter nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 14:59
~anonim napisał(a):
Ja także mam ten Wasz zamach w 4 literach.

A to już jest w pewnych dopuszczalnych granicach kultury :)

Dopisane 10.04.2013r. o godz. 14:42:

emem napisał(a): Alter, w odroznieniu od Ciebie Przemek wyrazil swoja opinie o rocznicy. Ty obnizasz poziom dyskusji off-topujac. Napisz co sadzisz o dyskusji i dlaczego nie zgadzasz sie z Przemkiem.

Nie chodzi o to czysię z nim zgadzam, czy nie. Chodzi o kulturę wypowiedzi!

Wypowiedzialem się już na temat, nie jeden raz.

Dopisane 10.04.2013r. o godz. 14:59:

w związku braku reakcji administratora, jak rozumiem, obecny status quo oznacza, że swobodnie możemy operować zwrotem: mieć coś-kogoś w du*ie?!

czy to jest czekiwany przez wszystkich poziom kultury?

W taki razie zapytam dlaczego automoderator to moderuje? :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~Pis Bolesławiec niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:14
Uczestnikom tego forum proponuje: zaniechajcie jałowych połajanek -w ten sposób znajdziecie czas na oglądanie TV Republika (www telewizjarepublika.pl), która od dziś jest już na stale obecna w interncie
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:17
A w tej republice to sammmmmma prawda.
~pis bolesławiec niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:25
Dokładnie!
Można obaczyc np. wielu dziennikarzy wyrzuconych jakiś czas remu z telewizji publicznej -Wildsztajna, Ziemkiewicza, Lichocką, Karnowskich i wielu innych..
~ niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:29
emem napisał(a): Alter, w odroznieniu od Ciebie Przemek wyrazil swoja opinie o rocznicy...

Jak ja wyrażam opinie o bolcu-palikota.info to zaraz usuwacie moje wpisy. Gdzie tu sprawiedliwość Panie Emem ? :D
~anonim niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 15:36
Alter.
Ja się z Tobą zgadzam ,że masz inne zdanie o zamachu w Smoleńsku.Ale błagam nie namawiaj emema aby cenzurował odczucia innych .Ja jak napisałem mam te wasze wywody w 4 literach,wszyscy wiemy gdzie ? Jakbym był kobietą i napisał że mam to w p..dz.e to także by Ciebie to raziło ?Byłbym kobietą ,miałbym tam Waszą wersię. Mam Waszą ocenę tam gdzie mam i tyle.I nic do tego emem-owi .Nie przeklinam ,mam tam gdzie mam.
Wszystko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.