Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzecia rocznica katastrofy smoleńskiej
~s niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 16:50
mam cie w dupie, Thor
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~egerszege niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 19:06
a gdzie moj obrazek?

(...)

Zmoderowano 10.04.2013 godz.20:05 - powód: obrazek był w formacie gif i dlatego nie ukazał się. Drugi zawierał wulgaryzm(moderator)
~Pisowiec niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 19:06
Czy Wy naprawdę myslicie , że sprawa Smoleńska to tylko katastrofa samolotu.
Czy Wy nie widzicie co ruski-komoruski robi z Nami z całym narodem Polskim?
Ja już mam emeryturę i jako tako poukładane zycie , pewnie juz mi wiele nie zostało , ale ludzie młodzi , jak Wy macie życ w takim kraju.?
~niepokorna niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 19:47
~Przemek napisał(a): Mam to gleboko w d#p#e

Ja także.
217
#Anonim217 nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 19:58
ja 3 lata temu ożeniłem się, a Wy tu o jakiejś katastrofie :|
~m niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 20:00
toś wylądował chłopie
217
#Anonim217 nieaktywny
10 kwietnia 2013r. o 20:04
~m napisał(a): toś wylądował chłopie

a miało być tak pięknie ;)
~zacofany moher niezalogowany
10 kwietnia 2013r. o 20:05
~Przemek napisał(a): Mam to gleboko w d#p#e

emem napisał(a): Alter, w odroznieniu od Ciebie Przemek wyrazil swoja opinie o rocznicy. Ty obnizasz poziom dyskusji off-topujac. Napisz co sadzisz o dyskusji i dlaczego nie zgadzasz sie z Przemkiem.

Taka opinia, jaki moderator.
Chłopie, zastanów się co mówisz. Dyskutujesz z kimś, kto mówi do Ciebie "mam to..."? Chciałbyś być kojarzony z takimi słowami?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza