Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kontrowersyjna edukacja filmowa w BOK MCC?!
~uczestniczka :) niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 20:30
~uczestnik napisał(a): Slyszal co ta.kobieta wygaduje?

No właśnie, co dokładnie wygaduje? Poproszę jakiś cytat, nagranie? Bo jestem bardzo ciekawa. A nie zdradza tej tajemnicy ani anonimowy czytelnik, ani dziennikarz Bolec.info?
Jak brzmiał wykład? Czego dotyczył? Jaki film oglądano? Jak po wykładzie zareagowali nauczyciele i uczniowie? Jaki temat gender poruszała i czy ktoś ludziom wyjaśni czym jest gender? Jakie dokładnie zdanie świadczyło o tym, że prelegentka wyrażała poglądy skrajnie liberalne? Czy redakcja Bolec.info to wyjaśni? Czy to wszytko ściema?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
15 kwietnia 2013r. o 20:43
~uczestniczka :) napisał(a):
~uczestnik napisał(a): Slyszal co ta.kobieta wygaduje?

No właśnie, co dokładnie wygaduje? Poproszę jakiś cytat, nagranie? Bo jestem bardzo ciekawa. A nie zdradza tej tajemnicy ani anonimowy czytelnik, ani dziennikarz Bolec.info?
Jak brzmiał wykład? Czego dotyczył? Jaki film oglądano? Jak po wykładzie zareagowali nauczyciele i uczniowie? Jaki temat gender poruszała i czy ktoś ludziom wyjaśni czym jest gender? Jakie dokładnie zdanie świadczyło o tym, że prelegentka wyrażała poglądy skrajnie liberalne? Czy redakcja Bolec.info to wyjaśni? Czy to wszytko ściema?

Pani Grażyna Hanaf sama przyznała, że jej wystąpienia były kontrowersyjne... i było to zamierzone. A kto sieje burzę:)

www.djdowynajecia.pl
~Marcin niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 20:48
Mój syn chodzi na tą edukację filmową. Zapytalem go dzisiaj jak ta Pani występuje i powiedzial że to najbardziej ciekawe wyklady i to nie tylko jego opinia. Wierze mojemu synowi niż jakiemuś anonimowi. Dziwie sie redakcji ze tak bez zastanowienia publikuje takie bzdury tym bardziej ze jest caly material ogromny a zero słowa na temat tego CO TA PANI POWIEDZIAŁA. Dlaczego redakcja tego nie sprawdziła zanim puscila material?
~almiko niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 20:58
Czego się nie robi, aby wygrać kolejne wybory panie prezydencie? Nawet za cenę jakości edukacji naszych dzieci?
A to płatne teksty zlecone do medium, w którym pisuje i pracuje mieniąca się feministką kobieta, a to dostęp do projektu i kasy BOK, a to umożliwienie szerzenia takich bzdur... Może jeszcze stolec dyr. remontowanego Orła? Ile jest pan w stanie poświęcić? Nagroda za promocję to mało... będą chcieli więcej... nie wie pan tego?
I tak nagle pana pokochali ci którzy niedawno na pana pluli?
A kim jest ta pani, aby ją dopuszczać do edukowania naszych dzieci? Dość Waść, wstydu oszczędź!
~do jegomoscia niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:04
To jak to jest? Hanaf mowi ze kontrowersyjne, a Lijewska ze takie nie są? Niech sie zdecydują.
~zacofany moher niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:08
~Marcin napisał(a): Zapytalem go dzisiaj jak ta Pani występuje i powiedzial że to najbardziej ciekawe wyklady i to nie tylko jego opinia.

To oczywiście nie przeczy temu, że prezentowane poglądy mogą być kontrowersyjne, a nawet szkodliwe. Jeśli do tego są ciekawie prezentowane, to szkoda może być większa. Mlodzież łatwo chłonie, a trudno odróżnia ziarna od plew.
Jednakże w tym przypadku jakoś rozsądek mi podpowiada, że jest to mało wybredny atak na panią Grażynę. Nie znam jej osobiście, wiem, że ma poglądy dość odmienne od moich, a jednak trudno mi sobie wyobrazić, by prezentowała młodzieży treści szkodliwe. Tak więc apel do redakcji - przytoczcie jej słowa. Na prawach cytatu.
~almiko napisał(a):
A kim jest ta pani, aby ją dopuszczać do edukowania naszych dzieci?

Jedną z ciekawszych osobowości w Bolesławcu.
~Marcin niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:21
~zacofany moher napisał(a):
~Marcin napisał(a): Zapytalem go dzisiaj jak ta Pani występuje i powiedzial że to najbardziej ciekawe wyklady i to nie tylko jego opinia.

To oczywiście nie przeczy temu, że prezentowane poglądy mogą być kontrowersyjne, a nawet szkodliwe. Jeśli do tego są ciekawie prezentowane, to szkoda może być większa. Mlodzież łatwo chłonie, a trudno odróżnia ziarna od plew.
Jednakże w tym przypadku jakoś rozsądek mi podpowiada, że jest to mało wybredny atak na panią Grażynę. Nie znam jej osobiście, wiem, że ma poglądy dość odmienne od moich, a jednak trudno mi sobie wyobrazić, by prezentowała młodzieży treści szkodliwe. Tak więc apel do redakcji - przytoczcie jej słowa. Na prawach cytatu.
~almiko napisał(a):
A kim jest ta pani, aby ją dopuszczać do edukowania naszych dzieci?

Jedną z ciekawszych osobowości w Bolesławcu.

Dokladnie. Niech redakcja przytoczy ta wypowiedź a nie mówi nam (robiąc taką zadymę z anonimowego donosu) jak mamy oceniać panią Hanaf. Proszę ocenę zostawić czytelnikom i dac nam przeczytać te "kontrowersyjne" wypowiedzi.
~nauczycielka niezalogowany
15 kwietnia 2013r. o 21:25
Pani Hanaf bierze kasę za prowadzenie tych pseudofilmowych zajęć a potem publicznie dowala powiatowi, że za mało uczniów ze szkół średnich przychodzi na filmy. Przecież to nieetyczne!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza