~uczestnik napisał(a): Slyszal co ta.kobieta wygaduje?
~uczestniczka :) napisał(a):~uczestnik napisał(a): Slyszal co ta.kobieta wygaduje?
No właśnie, co dokładnie wygaduje? Poproszę jakiś cytat, nagranie? Bo jestem bardzo ciekawa. A nie zdradza tej tajemnicy ani anonimowy czytelnik, ani dziennikarz Bolec.info?
Jak brzmiał wykład? Czego dotyczył? Jaki film oglądano? Jak po wykładzie zareagowali nauczyciele i uczniowie? Jaki temat gender poruszała i czy ktoś ludziom wyjaśni czym jest gender? Jakie dokładnie zdanie świadczyło o tym, że prelegentka wyrażała poglądy skrajnie liberalne? Czy redakcja Bolec.info to wyjaśni? Czy to wszytko ściema?
~Marcin napisał(a): Zapytalem go dzisiaj jak ta Pani występuje i powiedzial że to najbardziej ciekawe wyklady i to nie tylko jego opinia.
~almiko napisał(a):
A kim jest ta pani, aby ją dopuszczać do edukowania naszych dzieci?
~zacofany moher napisał(a):~Marcin napisał(a): Zapytalem go dzisiaj jak ta Pani występuje i powiedzial że to najbardziej ciekawe wyklady i to nie tylko jego opinia.
To oczywiście nie przeczy temu, że prezentowane poglądy mogą być kontrowersyjne, a nawet szkodliwe. Jeśli do tego są ciekawie prezentowane, to szkoda może być większa. Mlodzież łatwo chłonie, a trudno odróżnia ziarna od plew.
Jednakże w tym przypadku jakoś rozsądek mi podpowiada, że jest to mało wybredny atak na panią Grażynę. Nie znam jej osobiście, wiem, że ma poglądy dość odmienne od moich, a jednak trudno mi sobie wyobrazić, by prezentowała młodzieży treści szkodliwe. Tak więc apel do redakcji - przytoczcie jej słowa. Na prawach cytatu.
~almiko napisał(a):
A kim jest ta pani, aby ją dopuszczać do edukowania naszych dzieci?
Jedną z ciekawszych osobowości w Bolesławcu.