Hegemon napisał(a):
Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem 83.27.240.*** : )
Uważasz, że Gmina Miejska Bolesławiec sfinansowała budowę BCCenter ze środków pochodzących z Twoich i moich podatków pomimo istnienia bardziej szczytnych celów, na które mogła te fundusze przeznaczyć ?
No tak, przynajmniej według mnie, może sie mylę, ale wątpię żeby zrobili to za swoje pieniądze, bardziej prawdopodobne że za nasze, tak czy inaczej to są "ich sprawy" te do których my zwykli ludzie nie mamy wglądu, możemy tylko spekulować, dyskutować. Dlaczego nie zrobili na przykład możliwości wyboru, dali by nam 3 możliwości, wyremontować szpital, wyremontować pkp i pks lub postawic galerie. Ludzie niech zadecydują, to na pewno poprawiło by stosunki z samymi władzami gdyby dawali nam jakąś możliwość wyboru na co przeznaczyć kase... Nie chcemy już banków, lombardów, fryzjerów na pęczki, czy spożywczaków na każdym kroku... Powinno się dbać o to aby też te mniejsze firmy nie upadły, mniejsze sklepy ale nikt o to nie dba kto popłynie, ważne żeby galeria na siebie zarabiała... To tylko lokale do wynajęcia w budynku, do galerii na prawde temu daleko. Szkoda mi tylko tych co w pobliżu i tak już obgryzali paznokcie z powodu niskich utargów a teraz to już w ogóle trzymają się za kieszeń bo pewnie nie starcza na nic... Mimo wszystko staram sie być optymistą i myśle że coś się zmieni, wątpliwe ale cóż... Bądźmy dobrej myśli tylko to nam zostało Bolecnauci :) Pozdrawiam
Zmoderowano 28.04.2013 godz.12:31 - powód: korekta cytowania (moderator)