Zastosowana autokorekta
~Gosia napisał(a): Jakos wierzyc mi sie nie chce w te "obliczenia" :) 15 tys to juz moglabym sie zgodzic,bo tlumow to ja tam jeszcze nie widzialam-chyba,ze obliczyli to na podstawie miesiaca w ktorym galeria ruszyla - rzeczywiscie ludzi bylo sporo przez bite 2 tygodnie :)
~ napisał(a): Czemu to państwo jest takie chore... Nawet nie wiem co sensownego napisać w tym komentarzu... brak już słów i siły na myślenie o tych wszystkich sensacyjnych bzdurach, sondażach, ocenach, nowo otwartych spelunach, basenach, spożywczakach itp... Teraz bedą robić z naszej galerii święty Grall Bolesławca... Przecież to nie galeria to dno... potrzebujecie sto takich komentarzy żeby zwrócić na to uwage?! Władze kitrają kase w kieszeń a za ochłapy stawiają nam w mieście taki badziew i jeszcze jak mamy pretensje to sapią że "Wam coś dać to i tak będziecie narzekać"... Ale jak tu nie narzekać skoro dostajemy takie guano.... przecież my nie jesteśmy zwierzętami żeby nam wybieg stawiać w mieście otwórzcie te oczy nooo.... bo już na prawde aż przykro jak pomyśle na co te podatki moje idą.... Lepiej by było jak byscie za te pieniądze dali sygnalizacje świetlne tam gdzie ich brakuje, paru bezdomnym dali dach nad głową i pomoc, kilku dzieciaków wyciągneli z domów dziecka, a i niepełnosprawnych tych biedniejszych wspomogli... Wystarczy troche pomyśleć i można lepiej rozdysponować te pieniądze, wyremontujcie dworzec pkp, pks, postawcie komputery w miescie, zapewnijcie internet tym którzy go nie mają, stwórzcie miejsca pracy, wprowadzcie jakiś porządek, cokolwiek byle coś sensownego prosze was...Już nawet nikogo nie chce obrazać ani wytykać palcami... Ale jak coś robicie to róbcie to porządnie żeby miało ręce i nogi, a nie galeria z 3 sklepami na krzyż, czy to powinno sie w ogóle nazywać galeria? Chce tylko żeby było w końcu NORMALNIE... O TO PROSI ZWYKŁY SZARY OBYWATEL BOLESŁAWCA.Podpisuje siem rowniez pod tym postem obiema rekoma. Az cisnie sie na usta -JAKIE MIASTO -Taka Galeryja.Panu prezydentowi radze rozwiazywac to co obiecal w kampanii wyborczej a nadewszystko sluchac tego co WYBORCY mowia i pisza.Wiecej pokory zero arogancji i bez tematow zastepczych.Prosze powiedziec no i co z tego ze 150 tys.ludzi.Co z tego.Czy ktos pomyslal ilu drobnych sklepikarzy musialo zamknac swoje sklepy (a z podatkow nie byli zwolnieni jak duze sieciowki)dawali przychod w postaci podatkow,zatrudnienie a teraz co ano poszezyli wraz ze swoimi pracownikami _TEN SKLEP BEZ TOWARU - czyli Urzad Pracy w Boleslawcu.Moze Pan panie Prezydencie napisze o ile bezrobocie wzroslo od statystyk jestescie mistrzami. :/ :/ :/ :/ :/
Chociaż wiem że nie było i nie będzie.