Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

2900
#falco nieaktywny
16 maja 2013r. o 17:58
ale tu przecudny nastrój :)
tak od trzech,czterech stronek ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 maja 2013r. o 18:09
Skoro już o Leperze mówimy :)

A Korwin oświadczył , że nie zamierza popełnić samobójstwa, a jego kumpel Michalkiewicz , bez strachu mówi , że tym nieszczęsnym krajem , złodzieje rządzą , ubrane w "nałukowe" autorytety. :)

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 18:09:

falco napisał(a): ale tu przecudny nastrój :)
tak od trzech,czterech stronek ;)

Masz okazję Papugo uczestniczyć w historycznym procesie tworzenia Globalnej Świadomości :D

Mańkowi sprzedaż reklamy skoczy o 100 % :D
A niech chłopak ma, ja tam zazdrosny nie jestem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
16 maja 2013r. o 18:12
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale to idealista , do mnie podobny :) Na spotkaniu zapytam Go oczywiście o pieniądz fiducjarny i chemitrale :) Nie ma zmiłuj :D

Panna wiadomo co Ci odpowie :)

Mi również bliscy są idealiści. Z ich ideałów zawsze się uda coś zrealizować, i to właściwie oni wyznaczają kierunki rozwoju całych cywlizacji. Idea ma większą siłę niż nie jedna armia.
Jednak idea zawsze musi mieć choćby jedną styczną z realną rzeczywistością, aby umiejscowić ją, zakotwiczyć w czasie, miejscu, społeczności, nauce. Inaczej idea zawsze pozostanie ideą.

W przypadku JKM idea w większości pzostanie ideą. Gdyby miało być inaczej, JKM miałby dzisiaj dużo większe poparcie. JKM miał już swoje szanse, był w sejmie, ma już swój wiek, niestety rozminął się znacznie z naszą rzeczywistością.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~virgo niezalogowany
16 maja 2013r. o 18:13
Szanowałam Andrzeja Leppera .Uważam go za człowieka prawego i dążącego do poprawy stanu gospodarki polskiej.
Wielu ludzi szanowało Tego polityka.

Jednak media ( a wiadomo kto miał decydujący głos) robiły sobie pośmiewisko z Niego. Pamiętacie osławione Klewki ?

Lepper nie podał i nie nazwał precyzyjnie miejscowości , jednak aktualnie toczą się rozmowy o więzieniach CIA w Polsce...A robiono d......a z Leppera.Tak wygląda polityka..Chyba wszędzie.Jestes niewygodny ? To już żegnaj się z marzeniami o wielkiej polityce.
10114
#alter nieaktywny
16 maja 2013r. o 18:20
~virgo napisał(a): Szanowałam Andrzeja Leppera .Uważam go za człowieka prawego i dążącego do poprawy stanu gospodarki polskiej.

A to za co? dążącego do poprawy gospodarki? a w jaki sposób to robił? dążył? :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 maja 2013r. o 18:20
Sami widzicie , że Korwina warto wesprzeć :) Słuchaj Alter Virgo , Ona zwraca uwagę na szczegóły, media są przez tuskobojów manipulowane , czas antenowy ma ten , kto ... myśli poprawnie .

Myślę , że Korwinn może zostać Trybunem Ludowym , choć nie wszędzie się z Nim zgadzam. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
16 maja 2013r. o 18:22
Pannazdzieckiem napisał(a): Sami widzicie , że Korwina warto wesprzeć :) Słuchaj Alter Virgo , Ona zwraca uwagę na szczegóły, media są przez tuskobojów manipulowane , czas antenowy ma ten , kto ... myśli poprawnie .

Myślę , że Korwinn może zostać Trybunem Ludowym , choć nie wszędzie się z Nim zgadzam. :)

Manipulacje prawdziwie genialnej idei nie powstrzymają :)

~virgo niezalogowany
16 maja 2013r. o 18:25
alter napisał(a):
~virgo napisał(a): Szanowałam Andrzeja Leppera .Uważam go za człowieka prawego i dążącego do poprawy stanu gospodarki polskiej.

A to za co? dążącego do poprawy gospodarki? a w jaki sposób to robił? dążył? :)

Chłopi to też Polacy . Chciał pokazać ich problemy inaczej niż Pawlak to robił. Zresztą , jakich to chłopów reprezentował Waldemar premier ?Wiem ,że nie dojdziemy do porozumienia w "sprawie" Leppera ,dlatego nie drążę tematu. Jednak - znasz program , ale ten pełny , szczegółowy , jaki miała Samoobrona za czasów Leppera ? Polecam , poszukaj , przeczytaj.Wówczas pogadamy. ( Nie należałam i nie należę do samoobrony , gwoli ścisłości)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza