Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Janusz Korwin Mikke w Bolesławcu!

4362
#Phineas nieaktywny
16 maja 2013r. o 17:02
Janusz Korwin Mikke ma mój głos. Ma go od ponad 10 lat i do tej pory wciąż wzbudza moje zaufanie. Gość umiłował sobie prawdę i nie zmienia poglądów z "częstotliwością palikotową".
Za to go szanuję, że nie podlizuje się większości, nie sprzedaje socjal-bajeczek, nie oferuje patentów na naprawę służ zdrowia. Gardzi biurokracją, kolesiostwem i wpieprz***iem się w wolność jednostki.

Co tu dużo gadać. Janusz Korwin Mikke to jest mądry człowiek. Rzadko mogę tak powiedzieć o polityku, bo jakieś 99% tego towarzystwa nie nadaje się nawet do kołysania bykom jaj w byłych pgr-ach - nieuki, cwaniaki i niepełnosprawni intelektualnie.

A oto przykład na czym polega różnica między motłochem, a człowiekiem pokroju Janusza Korwin Mikke.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 maja 2013r. o 17:07
Phineas napisał(a): A oto przykład na czym polega różnica między motłochem, a człowiekiem pokroju Janusza Korwin Mikke.

Dokładnie, o Polskę trzeba walczyć , kto to zrobi , jeśli nie my ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
16 maja 2013r. o 17:07
Phineas napisał(a): Janusz Korwin Mikke ma mój głos. Ma go od ponad 10 lat i do tej pory wciąż wzbudza moje zaufanie. Gość umiłował sobie prawdę i nie zmienia poglądów z "częstotliwością palikotową".
Za to go szanuję, że nie podlizuje się większości,

Nie jestem przekonana co do opinii o JKM , którą przedstawiłeś. Odnoszę wrażenie ,że JKM "zaczyna istnieć" tylko przed wyborami. Dlaczego ? Komu chce odebrać głosy ? Przeciez doskonale wie ,że nie ma takiego liczebnie elektoratu , który dawałby Mu zwycięstwo w wyborach. Więc nie jest to wszystko takie "czyste i oczywiste" :P
4335
16 maja 2013r. o 17:17
~virgo napisał(a): Więc nie jest to wszystko takie "czyste i oczywiste" :P

Ale to idealista , do mnie podobny :) Na spotkaniu zapytam Go oczywiście o pieniądz fiducjarny i chemitrale :) Nie ma zmiłuj :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~virgo niezalogowany
16 maja 2013r. o 17:20
Pannazdzieckiem napisał(a):
~:) napisał(a): ... Mimo wszystko w pas sie kłaniam Virgo..i Tobie panno z dzieckiem pozdrowienia.

Słuchajcie , a może byście się tak zalogowali ? :) Miło było by porozmawiać z Virgo i Kolegą 217 ... jakieś pifko byśmy chlapneli , niechby nawet fiducjarne :D

Kolego 217 :) , Virgo jest piękną Kobietą , ja brzydkim facetem , proszę nas ze sobą nie mylić :)

Kawalerzezdzieckiem , dlaczego nie uściśliłeś ,że owo "piękno" w moim przypadku ,dotyczy tylko duszy? ??

Twoja dusza jest brzydka? ?? Mężczyźni mają piekna duszę !! Rodzaj męski wszak zawsze i wszędzie jest pierwszy czyli najpiękniejszy. To smutne ,jeżeli się o tym nie wie ;)

Dlaczego piwo mielibysmy chlapać i to fiducjarne ? :*
~:) A Ty , w trakcie tego skłonu uważaj na dyski (te w kręgosłupie) :P
Pozdrawiam :D
4362
#Phineas nieaktywny
16 maja 2013r. o 17:29
~virgo napisał(a):
Phineas napisał(a): Janusz Korwin Mikke ma mój głos. Ma go od ponad 10 lat i do tej pory wciąż wzbudza moje zaufanie. Gość umiłował sobie prawdę i nie zmienia poglądów z "częstotliwością palikotową".
Za to go szanuję, że nie podlizuje się większości,

Nie jestem przekonana co do opinii o JKM , którą przedstawiłeś. Odnoszę wrażenie ,że JKM "zaczyna istnieć" tylko przed wyborami. Dlaczego ? Komu chce odebrać głosy ? Przeciez doskonale wie ,że nie ma takiego liczebnie elektoratu , który dawałby Mu zwycięstwo w wyborach. Więc nie jest to wszystko takie "czyste i oczywiste" :P

Media robią co tylko w ich mocy, aby Janusza Korwin Mikkego ośmieszyć w oczach społeczeństwa. W publicznej telewizji jest na niego szlaban. Pewnego razu nawet zablokowano mu wejście do programu. A żeby go np znieważyć to wyrywają z kontekstu jedno, dwa zdania i resztę sami sobie dorabiają tak zrazić nim człowieka. A lud ulega masowej manipulacji. Więc stąd właśnie jest całe to ograniczone zaufanie.
Ale jednak dzięki aktywnej pracy w sieci Janusz Korwin Mikke stopniowo dociera do ludzkich umysłów w wyborach na prezydenta zajął już 4 miejsce prześcigając np Pawlaka który był kilkadziesiąt razy więcej w telewizji od niego.

W demokracji ciężko się przebić komuś mądremu. Ale co nam pozostaje jak tylko nadzieja, że w końcu kiedyś to wszystko, cała ta śmieszna demokracja, rządy ludu - to wszystko w końcu padnie na zbity ryj. A paść musi bo ludzie dłużej tego ucisku nie zniosą. Jednostka jest coraz bardziej okradana ze swoich zarobków, swojej wolności. Polska tonie w długach, ZUS to już trup, Służba Zdrowia to już prawie trup, małe firmy padają, rosną ceny towarów, cały pakiet socjalny jest zbyt drogi by to realizować, Polaków rodzi się coraz to mniej. Zatem WIELKIE ŻARCIE powoli się kończy. I gwarantuję tu, że tak jak padł Związek Radziecki (który miał nigdy nie paść) tak i Euro-kołchoz się rozpadnie i to my będziemy tego świadkami. Oczywiście jeszcze przez najbliższe kilka lat będzie sztucznie podtrzymywany. Ale to już jest powolny pogrzeb.
4335
16 maja 2013r. o 17:39
~virgo napisał(a):
Kawalerzezdzieckiem , dlaczego nie uściśliłeś ,że owo "piękno" w moim przypadku ,dotyczy tylko duszy? ??

Bo tylko dusza ma znaczenie, jest fragmentem Promienia i każdy , każda ... wcześniej , lub później znajdzie siebie . Ja już znalazłem , a Kobiecy fragment mojego Ja , również, jak Ty ... mówi , że ... taka stara baba :D Ale i tak Ją kocham :) Wcześniej nie wiedziałem , że tak można , dopiero się uczę :)

Dopisane 16.05.2013r. o godz. 17:39:

Phineas napisał(a): ... Ale to już jest powolny pogrzeb.

Amen. Miejmy nadzieję , że dobry Bóg przyśpieszy ten proces :)

~virgo niezalogowany
16 maja 2013r. o 17:41
Phineas napisał(a):
~virgo napisał(a):

Media robią co tylko w ich mocy, aby Janusza Korwin Mikkego ośmieszyć w oczach społeczeństwa. W publicznej telewizji jest na niego szlaban. Pewnego razu nawet zablokowano mu wejście do programu. A żeby go np znieważyć to wyrywają z kontekstu jedno, dwa zdania i resztę sami sobie dorabiają tak zrazić nim człowieka. A lud ulega masowej manipulacji. Więc stąd właśnie jest całe to ograniczone zaufanie.
Ale jednak dzięki aktywnej pracy w sieci Janusz Korwin Mikke stopniowo dociera do ludzkich umysłów w wyborach na prezydenta zajął już 4 miejsce prześcigając np Pawlaka który był kilkadziesiąt razy więcej w telewizji od niego.

W demokracji ciężko się przebić komuś mądremu. Ale co nam pozostaje jak tylko nadzieja, że w końcu kiedyś to wszystko, cała ta śmieszna demokracja, rządy ludu - to wszystko w końcu padnie na zbity ryj. A paść musi bo ludzie dłużej tego ucisku nie zniosą. Jednostka jest coraz bardziej okradana ze swoich zarobków, swojej wolności. Polska tonie w długach, ZUS to już trup, Służba Zdrowia to już prawie trup, małe firmy padają, rosną ceny towarów, cały pakiet socjalny jest zbyt drogi by to realizować, Polaków rodzi się coraz to mniej. Zatem WIELKIE ŻARCIE powoli się kończy. I gwarantuję tu, że tak jak padł Związek Radziecki (który miał nigdy nie paść) tak i Euro-kołchoz się rozpadnie i to my będziemy tego świadkami. Oczywiście jeszcze przez najbliższe kilka lat będzie sztucznie podtrzymywany. Ale to już jest powolny pogrzeb.

Zacznę może od tego szlabanu w tv - nie dotyczy ten szlaban tylko JKM. Ten fenomen medialny , czyli szlaban , dotyczył i dotyczy wszystkich , którzy byli "nie na rękę" partiom rzadzacym. Pamietasz Samoobronę i Andrzeja Leppera ? "Wykończono" tę partię , gdyż przestała istnieć w mediach.
Wyrywanie słów z całego zdania , to też nie dotyczy wyłącznie JKM.Więc niech się ten Pan tak na to nie użala. Metoda znana i Jemu.

Napisałeś "w demokracji ciężko się przebić mądremu" - nie tylko w demokracji. Mądry zagraża , im więcej głupich , tym łatwiej sterować i sprawować władzę. Historia pokazała nam wiele dowodów na taki stan.
A to ,że gospodarka Eurolandu się rozsypie , pytanie tylko kiedy , to jest oczywiste. Takie kraje , jak Polska ,Hiszpania , Portugalia , Grecja i nadbałtyckie to trzeci swiat.Oni nie zdołają utrzymać i pracować na bogatych Niemców. Niemcy potrzebują coraz więcej.Do kogo należą banki niemieckie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza