Dostałeś nauczkę .
Chciałeś się szybko najeść, gów..nianego żarcia za gó..wniane pieniądze !! Zostałeś gówni anie obsłużony ,przez pracowników ,gówn ianie opłacanych .
Moja myśl ?
Moja myśl nie jest moja :) Ale mądra ;p
Nie pomogą szczere chęci ;p Z g ówna bata nie ukręcisz :D
jadłem tam dziesiątki razy i na jedzenie nie można narzekać. a ktoś twierdząc, że jedzenie z KFC jest lepsze to chyba nie wie co to dobre i zdrowe jedzenie... zdechłe, opierzone kurczaki... hmmm palce lizać :)
ciekawe czy ktos zna ciekawostke o tym, że jeden z pracowników ,bodajże pomoc kuchenna ,wczesniej pracował w zakładzie pogrzebowym ?
Taki tam niusik bez znaczenia ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.