Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nieuprzejma obsługa
~Bolecnauta niezalogowany
25 maja 2013r. o 9:30
Artykuł wywołujący takie zainteresowanie jest bardzo dobrym artykułem, czy komu się on podoba czy też nie.

Atakowanie autora jest normalne. Ale ubliżanie nie. Może Ci co czują się winni to robią? Tak mogę przypuszczać.

Coś musi być na rzeczy, że taka agresja jest w niektórych wypowiedziach. Jestem teraz znacznie za racjami klienta niż dotychczas.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
25 maja 2013r. o 10:46
Dostałeś nauczkę .
Chciałeś się szybko najeść, gów..nianego żarcia za gó..wniane pieniądze !! Zostałeś gówni anie obsłużony ,przez pracowników ,gówn ianie opłacanych .
Moja myśl ?

Moja myśl nie jest moja :) Ale mądra ;p
Nie pomogą szczere chęci ;p Z g ówna bata nie ukręcisz :D
~zorientowany niezalogowany
25 maja 2013r. o 12:27
Ta knajpa przy Orlenie w Szczytnicy to jedna z gorszych w okolicy i jej nie polecam.

Warto zjeść coś obok KFC albo chacie z grillem.
~G niezalogowany
25 maja 2013r. o 13:09
jadłem tam dziesiątki razy i na jedzenie nie można narzekać. a ktoś twierdząc, że jedzenie z KFC jest lepsze to chyba nie wie co to dobre i zdrowe jedzenie... zdechłe, opierzone kurczaki... hmmm palce lizać :)
~ niezalogowany
25 maja 2013r. o 15:32
ciekawe czy ktos zna ciekawostke o tym, że jeden z pracowników ,bodajże pomoc kuchenna ,wczesniej pracował w zakładzie pogrzebowym ?
Taki tam niusik bez znaczenia ;)
~ niezalogowany
25 maja 2013r. o 15:36
to calkowicie zmienia postac rzeczy
~klient niezalogowany
25 maja 2013r. o 18:00
nieuprzejmy klient więc taka sama obsługa :>
~manx niezalogowany
25 maja 2013r. o 18:12
mieszkam w uk. i anulowanie paragonu to prosta sprawa wystarczy powiedziec,a kasjerka anuluje .zajmuje to jakies 5 sekund.haahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza