Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wielki Festyn Parafialny z okazji Dnia Dziecka

2945
Mgosia
1 czerwca 2013r. o 15:49
~ napisał(a):

taaa a w którym to domu domownicy muszą płacić wstępne ( chrzciny i komunia nie są za darmo)

Chyba nie są tam tylko gościnnie ? Chociaż i tak bywa - co wyjaśnię Twoje pytanie .
A podaj przykład domu w którym domownicy nie ponoszą kosztów, ot choćby remontowych, czy nie płacą za energię ?
Mi jakoś nie sprawia to problemów, jest to mój świadomy wybór .
Oczywiście gdy widzę, że pieniądze nie są przeznaczone na to co powinny, bądź cel mi nie odpowiada, to nie daję i nie zrobię z tego powodu szumu. Natomiast brzydzi mnie to jak ktoś z uśmiechem, potulny jak owieczka wyciąga rękę z kasiorą , a później obrabia tyłek za plecami .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 15:50
Jak już wcześniej napisałem (szanowny moderator wywalił)jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US . A co gdyby okazało się że zatruje się grupa ludzi (zatrucie zbiorowe) ????Gdzie badania lekarskie wymagane dla osób pracujących z kontaktem z żywnością ???? To jest po prostu skandal !!!!
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 15:51
~ napisał(a): jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US

Prawem zdrowego rozsądku! :)
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 15:52
To jest brak zdrowego rozsądku !!!!
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 15:58
Ile razy słyszałeś o zatruciach mimo nadzoru sanepidu? :)

Niemniej szanuję Twoją wiarę w cudowną moc nadzoru sanepidu!! :P
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
1 czerwca 2013r. o 15:58
~ napisał(a): Jak już wcześniej napisałem (szanowny moderator wywalił)jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US . A co gdyby okazało się że zatruje się grupa ludzi (zatrucie zbiorowe) ????Gdzie badania lekarskie wymagane dla osób pracujących z kontaktem z żywnością ???? To jest po prostu skandal !!!!
jakim prawem Pytasz???każdy kupujący-robi to na własną odpowiedzialność...słyszałeś o festynach szkolnych???itp?ja od kilku lat piekę ciasta na festyny ,imprezy szkolne...nigdy nikt się nie zatruł...Społecznośc Parafii ,bo przecież nie sam Ksiądz włożyli masę trudu żeby zorganizować ten festyn i Bądż człowieku tak miły i nie zasmiecaj tego forum takimi pomysłami typu epidemia ...ja zaraz wybieram się na ten festyn :)
211
skorn
1 czerwca 2013r. o 16:00
~ napisał(a): Jak już wcześniej napisałem (szanowny moderator wywalił)jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US . A co gdyby okazało się że zatruje się grupa ludzi (zatrucie zbiorowe) ????Gdzie badania lekarskie wymagane dla osób pracujących z kontaktem z żywnością ???? To jest po prostu skandal !!!!

Każdy z osobna chleb i każde z osobna mleko, jakie kupujesz w sklepie, jest przebadane przez sanepid? Skandalem byłoby dla mnie urodzić się i być tobą.

<i>
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:00
iwoneczka322 napisał(a): ...ja zaraz wybieram się na ten festyn :)

Zjedz za mnie jakiś pyszny kawałeczek ciasta!! :)
Wieczorem czekam na opisanie wrażeń konsumpcji owego kawałeczka!! :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.