~ napisał(a):
taaa a w którym to domu domownicy muszą płacić wstępne ( chrzciny i komunia nie są za darmo)
~ napisał(a): jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US
~ napisał(a): Jak już wcześniej napisałem (szanowny moderator wywalił)jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US . A co gdyby okazało się że zatruje się grupa ludzi (zatrucie zbiorowe) ????Gdzie badania lekarskie wymagane dla osób pracujących z kontaktem z żywnością ???? To jest po prostu skandal !!!!jakim prawem Pytasz???każdy kupujący-robi to na własną odpowiedzialność...słyszałeś o festynach szkolnych???itp?ja od kilku lat piekę ciasta na festyny ,imprezy szkolne...nigdy nikt się nie zatruł...Społecznośc Parafii ,bo przecież nie sam Ksiądz włożyli masę trudu żeby zorganizować ten festyn i Bądż człowieku tak miły i nie zasmiecaj tego forum takimi pomysłami typu epidemia ...ja zaraz wybieram się na ten festyn :)
~ napisał(a): Jak już wcześniej napisałem (szanowny moderator wywalił)jakim prawem sprzedaje , a nawet rozdaje za darmo (bez znaczenia) wyroby wyprodukowane w domu we własnym zakresie bez nadzoru sanepidu nie wspominając o US . A co gdyby okazało się że zatruje się grupa ludzi (zatrucie zbiorowe) ????Gdzie badania lekarskie wymagane dla osób pracujących z kontaktem z żywnością ???? To jest po prostu skandal !!!!
iwoneczka322 napisał(a): ...ja zaraz wybieram się na ten festyn :)