Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Wielki Festyn Parafialny z okazji Dnia Dziecka

~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:19
I tu się właśnie pomyliłeś , od pokoleń prowadzimy małą rodzinną firmę w branży spożywczej i przepisy nie są mi obce, ani mojej babci , mamie też. I wiem czym może się skończyć samowola!!!!
Do zatrucia wystarczą brudne ręce , nie mówiąc o produktach i nie odpowiednia technologia .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:21
GosiaM napisał(a): Dom Boży nie jest domem księdza , ...

No to wytłumacz to księżom bo chyba niektórzy o tym zapominają.
2945
Mgosia
1 czerwca 2013r. o 16:22
~ napisał(a):

Tobie to nawet bym z rączki mógł jeść!! :)

:* Nie wierzę , że to zrobiłam :|

Co do tematu i sanepidu , gdybyśmy tak podchodzili do sprawy , to i na wesele niosłoby się własne jedzenie :) Choć kto wie , może i są tacy artyści .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
~ napisał(a):
Do zatrucia wystarczą brudne ręce , nie mówiąc o produktach i nie odpowiednia technologia .

Czy saneid sprawdza przed każdym przyrządzaniem posiłku cy masz czyste ręce czy Twój zdrowy rozsądek podowiada ci , że trzeba umyć?? :P
~ niezalogowany
Gosiu w domu możesz nawet pijanemu z ucha pić i jeść !! To jest otwarta impreza i to jeszcze dla dzieci , Tym bardziej powinno przestrzegać się higieny bo dzieci są bardziej podatne na zatrucia pokarmowe !!
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:24
~ napisał(a): Gosiu w domu możesz nawet pijanemu z ucha pić i jeść !!

A ktoś z odrobiną zdrowego rozsądku to robi? :)
2945
Mgosia
1 czerwca 2013r. o 16:28
~ napisał(a):

No to wytłumacz to księżom bo chyba niektórzy o tym zapominają.

Staram się to robić kiedy tylko mam okazję i tu na forum też, nie boję się skrytykować i wyrazić swojego zdania , ale i pochwalić , wtedy kiedy jest ksiądz z powołania .
Nie jestem ślepo zapatrzona i nie uznają ziemskich panów nad sobą , ale staram się być sprawiedliwa. I jeśli taki ksiądz jak ten organizujący festyn jest "człowiekiem" to i wobec niego trzeba zachować się po ludzku.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ niezalogowany
1 czerwca 2013r. o 16:31
Jeśli chodzi o mnie to wszyscy mogą nawet z kibla jeść, ale jak coś kupuję to ma być zrobione z zachowaniem przepisów!! Nikt w domu nie stosuje preparatów do odkażania tylko zwykły płyn do mycia naczyń , a to za mało ponieważ płyn nie zabija bakterii .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.